WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Parkeersensoren met pni-spiegeldisplay P03

€ 21,97 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
1 stuk
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
5 dagen
SKU:
PNI-P03
EAN:
5949066512858
Laatste bijwerking
1 jaar geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Parkeersensoren

De PNI P03-kit is uitgerust met 4 hoogwaardige sensoren die obstakels detecteren in het gebied waar ze naartoe worden geleid. Het aantal van 4 stuks zorgt voor een zeer goede dekking van het gebied achter de auto bij het achteruitrijden, waardoor het risico op het raken van obstakels die verborgen zijn voor het klassieke gezichtsveld wordt geëlimineerd.

Detectie afstand 0,3 - 2 m

De PNI P03 parkeersensoren hebben een bereik tussen 0,3 en 2 m. De sensoren worden automatisch geactiveerd bij het achteruit plaatsen van de auto. Sensoren worden bevestigd in de achterste stang van de auto en boren de stang met behulp van de speciale kop voor de boor die in de kit is opgenomen.

Visuele en geluidssignalering

De parkeersensoren waarschuwen visueel in de spiegel met LED-display door middel van metrische en richtingaanwijzers, maar ook hoorbaar, door specifieke geluiden die steeds acuter worden, de nabijheid van het obstakel. Het systeem detecteert de afstand tussen de auto en obstakels met de ultrasone sensoren die in de achterbumper zijn geïnstalleerd. Met behulp van het hoorbare alarm wordt het veilige gebied gedetecteerd.

Parkeersensor kit

De PNI P03-kit bevat de achteruitkijkspiegel met LED-display met numerieke afstand, de centrale eenheid die achterin de auto is gemonteerd en vier sensoren met een maximaal bereik van 2 m.

AAN/UIT-functie niet beschikbaar

De AAN/UIT-functie is NIET beschikbaar voor het PNI P03-parkeersensormodel. Het systeem wordt automatisch geactiveerd bij het inrijden van de auto in de achteruitrijstand.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.