FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
10 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Osram HCI-T 70W/930 G12 Halogeen-metaaldamplampen - Grootverpakking van 504 stuks, Made in Germany

€ 7,40 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
504 stuks
Beschikbaar aantal
5278 stuks
Land
Letland
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Osram
EAN:
4008321678508
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

OSRAM HCI-T 70W/930 G12 halogeenmetaaldamplampen bieden superieure kwaliteit en prestaties, ideaal voor commerciële en industriële verlichtingsbehoeften. Deze lampen, vervaardigd in Duitsland, staan bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur.

Productdetails: OSRAM HCI-T 70W/930 G12 - EAN: 4008321678508. Het pakket wordt geleverd met een volledige pallethoeveelheid van 504 stuks, waardoor er voldoende voorraad is voor grootschalige projecten en voorraadvereisten.

Onze uitgebreide selectie omvat kwik-, natrium-, metaalhalogenide-, halogeen- en fluorescentie-/gloeilampen/auto-/kiemdodende (NHS TUV) lampen, evenals speciale lampen, LED-lampen/buizen en een verscheidenheid aan accessoires. We bieden ook technische verlichtingsoplossingen, zowel binnen als buiten, samen met straatverlichting, decoratieve verlichting en aanverwante producten zoals stopcontacten, schakelaars, ventilatoren, kabels, automaten en besturingssystemen.

Levering: Geschatte levertijden zijn afhankelijk van de locatie van de klant. Voor de meeste Europese landen is de typische levertijd ongeveer een week, hoewel dit in bepaalde gevallen kan variëren.

Betaling: We doen er alles aan om onze klanten flexibele betalingsopties te bieden. Informeer gerust voor meer details of hulp bij uw transactie.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.