FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Nokia N8 smartphone (12 MP Carl-Zeiss camera, xenon flitser, HDMI-poort, pinch zoom, Ovi-kaarten) Verschillende kleuren
De Nokia N8 maakt het gemakkelijk om verbonden te blijven via Facebook en Twitter: het adresboek toont direct de status van alle vrienden. Je hebt niet één, maar drie homeviews beschikbaar, die je individueel kunt configureren, bijvoorbeeld met miniprogramma's (widgets). Met een simpele vingerbeweging kunt u van de ene thuisweergave naar de volgende schakelen. Met de Nokia N8 kun je video's in HD-kwaliteit opnemen en bewerken, muziek, afbeeldingen, tekst en overgangen invoegen en deze vervolgens rechtstreeks naar internet uploaden. Maak uitstekende foto's met de grote 12-megapixelsensor en optiek van Carl Zeiss. De xenonflits maakt opnamen van hoge kwaliteit mogelijk, zelfs bij weinig licht.De Nokia N8 heeft een HDMI-poort, zodat u uw foto's, video's en muziek kunt afspelen op compatibele tv's, externe beeldschermen, projectoren en uw stereo-installatie. En dit alles in een verbazingwekkende digitale HD-resolutie van 1.280 x 720 pixels (720p) voor video's. De Nokia N8 ondersteunt ook Dolby Digital Plus. Zo kun je genieten van je video's op je thuisbioscoopsysteem in Dolby Surround sound.Met de Nokia N8 weet je altijd waar je heen moet. U voert gewoon uw bestemming in en Ovi Maps brengt u daarheen met gesproken aanwijzingen - te voet of in de auto, in meer dan 70 landen. Ook gratis: Wereldwijde kaarten, Lonely Planet- en Michelin-reisgidsen, informatie over het actuele weer en evenementen in de buurt.Extra apps voor je Nokia N8 bieden nog meer plezier en nog meer manieren om creatief te worden. De Ovi Store heeft duizenden apps, games en video's om te downloaden. De mogelijkheden zijn eindeloos. De Nokia N8 biedt intuïtieve toegang tot al je favoriete albums, inclusief de weergave van albumhoezen. Geniet onderweg van je muziekcollectie - tot 50 uur lang.

"De apparaten zijn aan/uit en getest op LCD-functionaliteit. De apparaten worden geleverd incl. batterij en backcover.
Aan/uit-getest betekent dat de apparaten worden gecontroleerd om te zien of ze kunnen worden ingeschakeld. Daarnaast wordt het LCD-scherm getest.
Dit aanbod is uitsluitend gericht op professionele wederverkopers.
Handelaren met of zonder handelsvergunning.
Wehr verschillende apparaten Buys is geen privépersoon.
Geen garantie op batterijen omdat dit geen nieuwe apparaten zijn.
De verkoop vindt plaats als een speciaal artikel uitdrukkelijk zonder garantie of retour.
Dit aanbod is uitsluitend gericht op professionele wederverkopers. De verkoop vindt plaats als een speciaal artikel uitdrukkelijk zonder garantie of retour.
Verkoop met uitsluiting van enige garantie Geen korting, conversie of terugbetaling.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.