FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

NATUURLIJKE NAALD STERKE TANDPASTA

€ 2,31 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 partijen
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Rusland
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
ZUP(5)-SIB
Laatste bijwerking
8 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

NATUURLIJKE NAALD STERKE TANDPASTA

100% natuurlijke therapeutische en profylactische tandpasta SIBERINA zorgt voor een effectieve en zachte verzorging van de gehele mondholte. Voorkomt het verschijnen van cariës, versterkt het tandvlees, heeft een antibacterieel effect. Geeft een aangename geur en frisheid voor een lange tijd. Geschikt voor zelfs de meest gevoelige tanden.

Gemaakt van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Vrij van fluor, SLS, parabenen, kunstmatige conserveringsmiddelen, smaakstoffen en kleurstoffen.

INCI: Calcium carbonate, Glicerin, Aqua, Xilitol, Coco-glucoside, Maris Sal, Citric Acid, Menthol, Xantan gum, Abies alba essential oil, Pinus silvestris essential oil, Spirulina maxima, Betula pubescens extract, Hypericum perforatum extract, Quercus robur extract, Urtica dioica extract, Tilia cordata extract, Matricaria chamomilla extract, Pinus silvestris extract.

De actieve ingrediënten van tandpasta's spelen een belangrijke rol, omdat hun effectieve werking afhangt van de schoonheid en gezondheid van uw tanden. CALCIUM CARBONATE - een natuurlijk mineraal is zeer fijn gemalen. Biedt verwijdering van tandplak en tandsteen zonder het glazuur te beschadigen. ESSENTIËLE OLIËN FIR EN PINE versterken de tanden en het tandvlees, voorkomen parodontitis. Heb een sterk ontstekingsremmend effect. Het EXTRACT van OAK BARK heeft het effect mikroplomby - "gloss over" de scheuren in het tandglazuur, blokkeert dentinale kanalen, vermindert de gevoeligheid van de tanden. XYLITOL vermindert het aantal cariesogene bacteriën aanzienlijk. Hiermee lijnt u de zuur-base balans van de mondholte uit. Significant versnelt de opname van mineralen door tandglazuur. SEA SALT is rijk aan sporenelementen en mineralen die gunstige effecten hebben op tanden en tandvlees.

WERKWIJZE VAN TOEPASSING:
Breng een kleine hoeveelheid pasta op de tandenborstel aan. Masseer je tanden gedurende 2-3 minuten, minstens twee keer per dag. Spoel na de ingreep de mond grondig met warm water.

VOLUME: 50 ml

HOUDBAARHEID: 1 jaar.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.