FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
17 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

NATUURLIJKE LICHAAMSMELKVERWIJDERING

€ 4,46 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 partijen
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Rusland
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
MOL(2)-SIB
Laatste bijwerking
8 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

NATUURLIJKE LICHAAMSMELKVERWIJDERING

Lichaamsmelk is een analoog van de crème, heeft dezelfde eigenschappen, heeft alleen een meer vloeibare textuur. In tegenstelling tot crèmes in de melk minder vet, voedt het, hydrateert de huid, verspreidt een dunne laag zonder poriën te verstoppen. Met een lichte en delicate textuur wordt de melk gemakkelijk op de huid aangebracht, absorbeert snel en laat geen kleverige laag achter. Vanwege alle kenmerken van het lichaam wordt melk vaak in de zomer en de ochtend gebruikt, omdat u niet hoeft te wachten tot het wordt opgenomen.

INCI: Aqua, Flores Centaureae cyanus water, Rosa gallica L. water, Pinus silvestris water, Salvia officinalis water, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf gel, Gliceril citrate, Lactate, Linoleate, Oleate, Glicerin, Wheat protein, Sodium lactate, Ribes Nigrum (Black Currant) seed oil, Prunus armeniaca seed oil, Vitis vinifera oil, Xantan gum, Jasminum grandiflorum essential oil, Lippia Citriodora leaf essential oil, Palmarosa essential oil, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Сеntaurea cyanus extract, Betula extract, licorice extract, Tussilago farfara extract, Rosa cinnamomea extract, Citrus limon extract, Rubur idaeus extract, Rubus chamaemorus extract, Amaranthus cruentus extract, Benzyl Alcohol, Potassium sorbate.

Verjongende lichaamsmelk op basis van oliën en extracten heeft een echt magisch effect op de huid, hydrateert, verfrist en verzacht het. Melk herstelt de opperhuid na agressieve milieueffecten, heeft ontstekingsremmende, verzachtende, antiallergische en helende effecten. Aloë Vera gel verfrist en kalmeert geïrriteerde huid, dringt gemakkelijk diep in de opperhuid binnen en produceert zo celregeneratie. Tarweproteïne heeft een vergelijkbare eiwitsamenstelling op de huid, helpt zijn microreliëf op één lijn te brengen. Zorgt voor actieve voeding van de opperhuid en elimineert schillen. Zwarte bessenolie herstelt de barrièrefunctie van de huid, geeft effectief vocht af aan de diepste lagen en houdt het daar vast, elimineert afpellen. Abrikozenpitolie verbetert de bloedcirculatie en stimuleert de productie van collageen. Essentiële oliën van jasmijn en palmarose hydrateren en voeden de huid en dragen zo bij aan de snelle regeneratie van cellen. Vitamine E voorkomt veroudering van de huid, verhoogt de elasticiteit, normaliseert de lipidenbalans. Extracten van framboos en bergbraambes vertragen het verouderingsproces van de huid, beschermen het verder tegen de negatieve effecten van ultraviolette straling.

WERKWIJZE VAN TOEPASSING:
Voor extern gebruik. Breng een kleine hoeveelheid melk aan om de droge, droge huid in een cirkelvormige beweging schoon te maken en gelijkmatig een dunne laag te verdelen.

OPSLAG CONDITIES:
Bewaren bij een temperatuur van +5 tot +25 g.

VERPAKKING: 200 ml

HOUDBAARHEID: 1 jaar, 3 maanden. na opening



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.