FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

NATUURLIJKE FACIAL SCRUB GENTE PEELING

€ 2,81 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 partijen
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Rusland
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
SCR(2)-SIB
Laatste bijwerking
8 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

NATUURLIJKE FACIAL SCRUB GENTE PEELING
Voor een droge en normale huid

Een goed verzorgd gezicht en een gladde huid zijn tekenen van jeugd en gezondheid. Huidcellen worden voortdurend bijgewerkt, maar vanwege ouderdom gerelateerde veranderingen en de schadelijke effecten van de omgeving, worden de oude dode cellen niet meer op tijd bijgewerkt. Dit leer stanovit saaie, droge, onregelmatige, fijne rimpels verschijnen. Om verouderde cellen te verwijderen en de huid te verfrissen, gebruikt u een natuurlijke gezichtsscrub. Het reinigt zacht de dermis, niet alleen van de dode laag van de epidermis, maar ook van de overblijfselen van cosmetica, stof, vet die zich hebben opgehoopt in de poriën van de huid en zuurstof, vocht en nuttige elementen om naar de diepere lagen van de huid te komen de huid.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, , Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alcohol, Glyceryl stearate citrate, Glicerin, Wheat protein, Citrus aurantium essential oil, Jasminum grandiflorum essential oil, Aniba rosaeodora essential oil, Patchouli essential oil, Xantan gum, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract, Cucumis sativus extract, Arctium lappa extract, Juglans regia extract, Urtica dioica extract, Kojic Acid, Malic Acid.

Zachte scrub voor een droge en normale huid voedt diep en hydrateert de tere huid. Fijne abrasieve basis van abrikoosbot herstelt de elasticiteit, exfolieert voorzichtig dode huiddeeltjes van de dermis. Het complex van natuurlijke ingrediënten helpt om de teint op één lijn te brengen, verjongt en voedt met nuttige elementen. De behandeling is geschikt voor een gevoelige en droge huid.
ACTIEVE INGREDIËNTEN:
Abrikozenhell in geplette vorm bevordert een diepe reiniging van de poriën, verbetert de bloedcirculatie en stimuleert zo de opname van voedingsstoffen. Shea butter activeert de collageensynthese, verzacht en beschermt de huid tegen de omgeving. Tarweproteïne maakt het microreliëf van het gezicht glad, bestrijdt verzakking en rimpels, herstelt de waterhuishouding van de huid. Oranje etherische olie herstelt de gladheid van de huid, verlicht spierspanning, witt en stimuleert de bloedsomloop. Essentiële olie van jasmijn verlicht de huid van uitdroging en peeling, egaliseert de huid, geneest kleine verwondingen en scheuren. Rosewood-etherische olie heeft een bacteriedodend effect en verlicht effectief allergische reacties, roodheid en irritatie. Stimuleert de beschermende functies van de huid. Etherische olie van Patchouli zorgt voor een diepe hydratatie van de dermis, elimineert afschilfering, herstelt de glans en egaliseert de huidskleur. Vitamine E voorkomt veroudering van de huid, verhoogt de elasticiteit, normaliseert de lipidenbalans. Komkommer en klis extract halen vocht vast, witten en elimineren fijne rimpels op de huid.

Wijze van toepassing:
Aanbrengen op de vochtinbrengende huid, masseren met lichte cirkelvormige bewegingen, grondig spoelen met water. Gebruik niet meer dan 1-2 keer per week. Het wordt niet aanbevolen om te gebruiken als er schade aan de huid is, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik alleen voor extern gebruik.

VERPAKKING: 50 ± 5 ml

HOUDBAARHEID: 1 jaar, na opening 3 maanden.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.