FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
5 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Een nagelfreesmachine met een set frezen - professionele zorg aan huis!
De Lafe nagelfrees is een multifunctioneel cosmetisch apparaat voor speciale taken. Perfect voor manicure en pedicure, maar ook voor het gladmaken van hielen. Een freesmachine bestaat uit veel gereedschappen in één klein apparaat - een vijl, een nagelpolijster, een hielrasp. Met zijn hulp kunnen we de nagels van de handen inkorten en ze de gewenste vorm geven, de huiden verwijderen, de plaat voorbereiden voor het aanbrengen van vernis en decoraties, maar ook de voeten verzorgen, inclusief het verwijderen van de zwaar eeltige epidermis van de hakken. De freesmachine LAFE FRE002 geeft uw handen en voeten een perfect verzorgde uitstraling en u hoeft hiervoor niet naar een schoonheidssalon. Creëer thuis een professionele manicuresalon.

• Stille en efficiënte werking zonder trillingen.
• Handige handmatige bediening.
• Mogelijkheid om de draairichting aan te passen.
• Eenvoudig systeem voor het wisselen van punten en freeshulpstukken.
• 25.000 tpm.
• 10 W vermogen.
• Wordt geleverd met 5 messen en 6 schuurpads, waaronder een conische frees en een cilindrische frees.
• Standaard waarmee u het hoofd neer kunt leggen tijdens het werk.

Efficiëntie en snel effect
Met de LAFE freesmachine verzorg je snel en vakkundig je handen en voeten, krijg je je favoriete nagelvorm en verwijder je lelijke nagelriemen. Het apparaat haalt een snelheid van 25.000 toeren per minuut en is daarmee geschikt voor zowel het verwijderen van lakresten van de nagelplaat als voor podotherapeutische behandelingen. Dankzij het vermogen van 10 W is de freesmachine perfect voor thuisrituelen en is het uitvoeren van een manicure of pedicure niet langer een vervelende, vermoeiende bezigheid waarvoor een bezoek aan een professionele salon nodig is. De stille en soepele werking van het apparaat maakt hand- en voetverzorging ontspannend en leidt niet tot irritatie of hoofdpijn.
Verschillende soorten messen
In de set met de freesmachine ontvangt u 5 messen en 6 schuurpads van verschillende korrels, evenals een drager voor schuurpads. Het kiezen van de juiste snijder voor een specifieke behandeling is erg belangrijk, omdat het gebruik van de verkeerde punt de nagel kan beschadigen, jezelf kan snijden of de behandeling niet erg effectief is. Overlays zijn er in verschillende vormen - incl. cilinder en kegel, waardoor je niet alleen de nagels inkort en vorm geeft, maar ook de plaat matteert, de huiden en resten van gel- of acrylpreparaten verwijdert. Grofkorrelige overlays zijn geweldig voor het verwijderen van eeltige opperhuid op de voeten.
Comfortabele bediening
De bediening van de LAFE freesmachine is uiterst eenvoudig en handig. In de set vind je naast de kop ook een speciale standaard waarmee je het apparaat veilig kunt opbergen tijdens een pauze van het werk. Dankzij de voorwaartse/achterwaartse bedieningsmodus kunt u de draairichting van de kop veranderen, waardoor u de nagelplaat nog nauwkeuriger kunt modelleren.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.