FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
15 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Qi 3in1 15W Mag Safe Magnetische Inductielader Zwart Productomschrijving + belangrijkste kenmerken

Belangrijkste kenmerken: Type oplader: Inductief, magnetisch Materiaal: ABS/PC/Zinklegering Kleur: Wit Compatibiliteit: iOS en Android Interface: USB-C Mag Safe Compatibiliteit: Ja USB-C ingangsstroom: 9V/3A, 12V/2.5A Uitgangsvermogen-samrtphone: 15W/10W/7.5W/5W Uitgangsvermogen-horloge: 3W Uitgangsvermogen-hoofdtelefoon: 5W Kabel meegeleverd: Ja USB-C/USB-C-technologie: QI Gewicht: 265 g Afmetingen 157 mm x 157 mm x 90 mm De set bevat: Oplader + USB-kabel-100cm Certificaten: CE, FCC, RoHS
Robuust ontwerp Een 3-in-1 oplader die is ontworpen met het oog op gemak en een reeks functies biedt die het opladen van verschillende apparaten gemakkelijker dan ooit maken. Gemaakt van duurzame ABS-, PC- en zinklegeringsmaterialen, biedt het niet alleen een moderne uitstraling, maar ook stevigheid en duurzaamheid. Het geheel is gebaseerd op 4 antislip siliconen elastiekjes in de basis, die zorgen voor stabiliteit van de hele structuur op het tafelblad. De oplader is niet compatibel met Galaxy Watches.
Intelligent energiebeheer De lader is uitgerust met een oververhittings-, overbelastings- en kortsluitbeveiligingssysteem om aangesloten apparaten te beschermen tegen mogelijke schade.
Compatibel met iOS- en Android-smartphones, hoofdtelefoons en horloges die de QI-standaard voor draadloos opladen ondersteunen. De oplader is niet compatibel met Galaxy Watches. U kunt uw smartphone, smartwatch en koptelefoon tegelijkertijd opladen, waardoor u niet meer meerdere opladers nodig heeft.
Kleine voetafdruk Deze oplader ondersteunt het opladen van drie apparaten tegelijkertijd, waardoor hij ideaal is voor thuis, op kantoor of op reis. Het wordt gekenmerkt door compacte afmetingen: hoogte 140 mm, basis 157 mm x 90 mm.
Verstelbare oplaadring Met de 70° beweegbare oplaadring kunt u de hoek van uw telefoon aanpassen tijdens het opladen, wat vooral praktisch kan zijn wanneer u het apparaat gebruikt tijdens het bellen of films kijken. Door dit bewegingsbereik kan de gebruiker de kijkhoek eenvoudig aanpassen voor een optimale gebruikerservaring.
Geavanceerd gemak Met de mogelijkheid om drie apparaten tegelijk op te laden, levert de oplader niet alleen efficiënt stroom, maar helpt hij ook om uw bureau opgeruimd te houden. Deze praktische oplossing elimineert de noodzaak van meerdere opladers, wat vaak leidt tot een wirwar van kabels.
Magneet De magnetische functie van Mag Safe werkt alleen rechtstreeks op de telefoon of op een hoesje met een ingebouwd magnetisch oogje met behulp van Mag Safe.
Snel opladen Om een optimale lading te garanderen, raadt de fabrikant aan om een lader te gebruiken met een minimaal vermogen van 30W. Deze vermogensstandaard vertaalt zich in efficiënt en snel opladen, waardoor de gebruiker betrouwbaarheid en prestaties krijgt tijdens het stroomproces. Door een oplader met een vermogen van 30W of meer te gebruiken, kan de gebruiker genieten van het volledige potentieel van het apparaat dat wordt opgeladen, de oplaadtijd minimaliseren en de stabiliteit van de geleverde energie stabiliseren.

De lader is CE-, FCC- en ROHS-gecertificeerd. ROHS-certificaat - bevestigt dat het product voldoet aan bepaalde limieten voor schadelijke stoffen. FCC-gecertificeerd - Certificeert dat de elektromagnetische interferentie van het apparaat voldoet aan de limieten die zijn goedgekeurd door de Federal Communications Commission.
PRODUCT GALERIJ ___
Veelgestelde Vragen/FAQ Wat zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van een oplader met een verstelbare ring om je smartphone op te laden?
De verstelbare ringoplader biedt je de flexibiliteit om de hoek van je telefoon aan te passen tijdens het opladen. Dit maakt het voor de gebruiker gemakkelijk om een optimaal beeld te krijgen tijdens het gebruik van het apparaat, zoals het bekijken van video's of het houden van videoconferenties. De verstelbare ring biedt comfort en aanpassing aan de individuele voorkeuren van de gebruiker.
Wat zijn de afmetingen van de oplader?
De lader meet 140 mm x 157 mm x 90 mm, waardoor hij compact en gemakkelijk in verschillende ruimtes kan worden geplaatst.
Is de oplader compatibel met Galaxy Watches?
Helaas is deze oplader niet compatibel met Galaxy Watches.

Alles binnen handbereik! Bekijk onze andere aanbiedingen en kies de benodigde accessoires voor jou. Zich herinneren! U kunt een aantal accessoires vinden zoals: gehard glas, houders, autoladers, FM-zenders, kabels of koptelefoons.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.