FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
13 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

RLSM-400
Linha Royalty - Liquidificador - 400W- Plástico - Vermelho - Incluindo um Moedor de Café 342 PCS

Maak de lekkerste smoothies met de Royalty Line Blender! De krachtige motor is sterk genoeg om fantastische resultaten te bereiken. Maak smoothies, soep, saus en meer! De RVS messen zorgen er voor dat jij een lange tijd kunt genieten van deze blender. De 4 snelheden met pulse-functie zijn afgestemd op het type eten dat je er in doet. De beker is vaatwasserbestendig, dus geen gedoe met schoonmaken.

Het beste blendresultaat zonder stukjes

Het roestvrijstalen mes zorgt voor het doeltreffend mengen van fruit, groenten en vermalen van ijs. Door de speciale kan wordt het mes niet recht in het midden geplaatst, wat zorgt voor een turbulente stroming. Hierdoor worden de ingrediënten extra krachtig en snel gemengd.

Gemakkelijk schoon te maken

Het blendermes is verwijderbaar, waardoor hij ook eenvoudig los afgespoeld kan worden. Ook is het mogelijk om alle verwijderbare onderdelen in de vaatwasmachine te reinigen.

Meerdere snelheden

Onze bedieningsknop heeft een antisliphandgreep, zodat u de snelheid van de blender eenvoudig kunt regelen. Van zachtjes mengen voor zacht fruit tot een krachtige boost voor harder fruit en groenten. Het is helemaal aan u, met onze handmatige snelheidsregeling.

Klopfunctie

Maal uw creaties grondig glad met behulp van de handige pulsstanden. Alle nog stukken worden nog een keer fijngesneden voor een superglad resultaat.

Multifunctioneel

Behalve dat dit natuurlijk een uitstekende blender is kan dit product gebruikt worden als een koffiemolen door het extra koffiemolen opzetstukje dat wordt meegeleverd.

Productspecificaties:

400W
RVS messen
Veiligheidsslot
Anti-slip rubberen voetjes
1.5 L
Vaatwasserbestendig
4 snelheden met pulse-functie
Inhoud verpakking

Blender
Spatel



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.