FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
14 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

De set bevat een model van een traditioneel Vikingschip met acht schilden, een ballista met een noppenschieter, een koe en twee raven. Je kunt er ook een bewegende Midgard-slang mee bouwen voor rollenspel.

LEGO-fans zullen dol zijn op de drie verschillende soorten speelgoed in deze spannende 3-in-1 set met Vikingen. Kinderen kunnen een Vikingschip en een Midgard-slang bouwen, een Vikinghuis met een draak en een van stenen gebouwde koe, en een Fenris-wolf en een boom met verborgen edelstenen. Terwijl je met elk van de modellen speelt, kun je ook vier Vikings-minifiguren gebruiken.

LEGO Creator 3-in-1 sets geven kinderen alles wat ze nodig hebben voor eindeloos spelen - met elke set kunnen ze drie verschillende creaties bouwen. Alle modellen zijn gedetailleerd en kunnen worden gedemonteerd en opnieuw opgebouwd, zodat het plezier nooit eindigt. Schepen, huizen en onderzeeërs wachten op je tussen de vele 3-in-1 sets.

Drie speelgoed in één set met Vikingen - De LEGO® Creator 3 in 1 set Vikingschip en Midgard-slang (31132) zal kinderen verrassen met modellen van Fenris' schip, huis en wolf.
Onbeperkte speelmogelijkheden - kinderen kunnen kiezen uit drie avonturen met de Vikingen. Zullen ze de gevaarlijke slang op het schip bevechten, een Viking- en drakenhuis bouwen of een Noordse wolvengevecht spelen met vier Vikingen?
Extreem beweegbare modellen - De Midgard-slang heeft een verstelbare kop, staart, lichaam, kaak en vinnen, en de nek, kaak en benen van een wolf. Hierdoor kunnen kinderen rollenspellen spelen waarin veel gebeurt.
Het Vikingschip is versierd met acht schilden en heeft een ballista met een noppenschieter, een bouwbare koe en 2 bouwbare raven aan boord. Het Vikinghuis heeft een afneembaar dak.
Inclusief 4 minifiguren van gewapende Vikingen om mee te spelen met een schip, huis of wolvenverhaal.
Het Vikingschip is 27 cm hoog, 42 cm lang en 17 cm breed.
Interactieve digitale instructies - In de LEGO® Bouwinstructies-app kunnen kinderen inzoomen, draaien en een digitale versie van het opkomende model visualiseren op een smartphone of tablet.
LEGO® bouwstenen voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen, zodat ze elke keer gemakkelijk kunnen worden gescheiden.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.