FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Deze bouw- en speelset is de perfecte introductie tot de wereld van Marvel's superhelden. Jonge fans van de Disney+ serie "Spidey and His Amazing Friends" vinden er vier DUPLO figuren van bekende personages: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel en Green Goblin. Samen met hen kunnen kinderen in het reuzenrad rijden, vlammende pompoenbommen schieten, spelen met een waterkanon en vliegen in een helikopter met roterende rotor. Kinderen kunnen belangrijke vaardigheden ontwikkelen door creatieve avonturen na te spelen met superhelden.

Marvel-avonturen voor jonge superhelden - fans van de Disney+-serie "Spidey and His Amazing Friends" zullen dol zijn op de LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Man en Amusement Park Friends (10963) set.
Met deze set boordevol plezier kun je een kermis bouwen en bevat vier LEGO® DUPLO® figuren uit de personages uit het Marvel-universum: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel en Green Goblin.
Jonge superhelden ontwikkelen vaardigheden terwijl ze het reuzenrad draaien, vlammende pompoenbommen lanceren, met een waterkanon spelen, een helikopter besturen en creatieve avonturen beleven.
De set is ca. 28 cm hoog, 20 cm breed en 17 cm diep en kan worden omgebouwd en gecombineerd met andere LEGO® DUPLO® speelsets om fantasierijk spelen nog leuker te maken.
Alle LEGO® DUPLO® sets zijn ontworpen door experts met leuke verhalen, leuke kleuren, een verscheidenheid aan personages en veel details, waardoor kleintjes een GEWELDIGE start in hun levensreis krijgen.
LEGO® DUPLO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen. Hierdoor kunnen de kleintjes de blokken gemakkelijk oppakken, plaatsen en uit elkaar halen.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.