FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Lebit kleurveranderende USB LED strip met mobiele telefoon afstandsbediening 1 meter

€ 3,29 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
137 stuks
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm3667
EAN:
=VLOOKUP(A239,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

LED-strip aansluitbaar op USB-poort:
Een nicheproduct arriveerde met het uiterlijk van LED-strip met USB-connector, waarvan de eigenaardigheid is dat het kan worden bediend vanaf een tv, computer of powerbank. Met zijn hulp kunnen we heel gemakkelijk sfeerverlichting creëren, die tegelijkertijd een saaie woonkamer of gewone slaapkamer kan opfleuren!

Eenvoudige bediening van mobiele telefoons.
Verbind het met je smartphone via Bluetooth en schakel automatisch de lichten in met behulp van de app. Probeer verschillende verlichtingsmodi - schakel de lichten of laat de lichten veranderen op basis van de nummers die op uw telefoon worden afgespeeld.

Vanaf apparaten met USB-poorten met 5V-uitgang kunt u deze LED-strip veilig bedienen. Sluit gewoon de USB-poort aan en geniet van het heerlijke sfeerlicht! Er is geen expertise nodig om het te monteren en te monteren, we kunnen het in slechts enkele seconden in gebruik nemen!
Ingebouwde kleurveranderende RGB LED-chips:
De kleurrijke verlichting zal iedereen betoveren, maar op deze LED-strip zijn speciale RGB LED-chips geplaatst, die de kleur van het licht naar gelang de vraag veranderen! U kunt kiezen voor effen wit, blauw, rood, groen, geel, oranje, roze, enz.; Je kunt zelfs lichtshows starten (langzaam verloop, snel flikkeren, enz.) en zelfs de helderheid aanpassen!

De 5V LED strip in het pakket kan om de 1 LED gesneden worden, praktisch elke 35 mm vinden we een snijpunt op de LED strip. Dit maakt het gemakkelijk te schalen, zeer goed schaalbaar voor elke krappe ruimte.

Hoe usb rgb led strip te installeren:
RGB LED's zijn gemonteerd op een flexibele strip met zelfklevende achterkant.  Dankzij de flexibiliteit kan het niet alleen op vlakke oppervlakken worden bevestigd, maar ook op licht gebogen oppervlakken! Het hecht uitstekend aan de achterkant van tv's, monitoren of zelfs MDF- en PVC-materialen.
 
Let er tijdens de installatie op dat in het geval van een elektrisch apparaat de ledstrip niet op het meest verwarmingspunt moet worden gemonteerd, omdat dit niet alleen een nadelig effect kan hebben op de LED's, maar ook op de zelfklevende lijm (deze kan door warmte van het oppervlak loskomen).

Toepassingsgebieden:
 - smart-tv, monitorverlichting (vermindert vermoeidheid van de ogen bij het tv-kijken in het donker door de schermomgeving te verlichten)
 - computer bureau decoratie verlichting
 - toetsenbordhouder functionele verlichting
 - camping, camping extra licht (bijv. bediend vanaf Power Bank)
 - 5V DC-uitgang USB-connector in elke omgeving, bijv. beddecorverlichting, kastinterieurverlichting
 



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.