FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
17 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

KEUKENWEEGSCHAAL ELEKTR. 5KG WATERMEETBATTERIJEN

€ 5,95 /stuk prijs zonder belasting
Te onderhandelen
Bestellingen

Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
2596 stuks
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
MS 3159w
EAN:
5902934835268

Contact Telefoontje

KEUKENWEEGSCHAAL ELEKTR. 5KG WATERMEETBATTERIJEN - beschrijving


KEUKENWEEGSCHAAL ELEKTRONISCHE MESKOElecttronic keukenweegschaal met een maximaal draagvermogen van 5kg en een nauwkeurigheid van 1g. Zeer nuttig bij het wegen van grote en zware producten.

VOORDELEN VAN DE BALANS: LAADVERMOGEN TOT 5KG + NAUWKEURIGHEID 1GLCD-WEERGAVEPLATFORM GEMAAKT VAN DUURZAAM PLASTICOVERBELASTINGSINDICATORHANDMATIG EN AUTOMATISCH AFSLUITENTTTHANG-GATONTWERP GESCHIKT VOOR ELKE KEUKENALLE BENODIGDE MEETEENHEDEN (g, ml + meting van water- en melkvolume) Dankzij het kleine formaat is de weegschaal handig om op te slaan en maakt efficiënte hantering mogelijk.

~ TARY FUNCTIE! Dankzij dit kunt u gemakkelijk uw favoriete kom of mok gebruiken om losse producten zoals bloem, rijst, suiker, melk, enz. Te wegen. NAUWKEURIG WEGEN MET VERPAKKING, MAAR HET MEETRESULTAAT WORDT GEGEVEN ZONDER HET GEWICHT VAN DE VERPAKKING! Bijvoorbeeld:1. Je zet in op het gewicht van grutten die in een cup2 worden gegoten. Gewicht meet het gewicht van de beker en grutten.3. Het display toont alleen het gewicht van grutten.

~ PERFECT VOOR ELKE KEUKEN! Het compacte formaat betekent dat het gewicht zelf niet veel ruimte in beslag neemt in onze keuken. OPPERVLAK GEMAAKT VAN VERSTERKT KUNSTSTOF - een garantie voor duurzaamheid voor jarenLAADVERMOGEN TOT 5KG MET EEN NAUWKEURIGHEID VAN 1G - meet nauwkeurig elke hoeveelheidOVERBELASTINGSINDICATOR - een onmisbare functie voor handig gebruikAUTOMATISCHE UITSCHAKELING - waardoor u batterijen bespaartHet reageert ook op de behoeften van mensen die om gezondheidsredenen om de grootte van maaltijden geven.

DE BELANGRIJKSTE PARAMETERS:SCHERMGROOTTE - 107mm x40mmGEWICHT OPPERVLAKTEGROOTTE - 160mmx155mmAPPARAATGROOTTE - 240mm x 150mmVOEDING - 1x CR2032 batterij (meegeleverd)MATERIAAL - plasticCOLOR - witFABRIKANT - HERENPRODUCT VERPAKT IN DE ORIGINELE VERPAKKING HEEFT INSTRUCTIES IN HET POOLS EN VELE ANDEREN.

IN ONS AANBOD VINDT U DIT MODEL OOK IN ANDERE KLEUREN--------------------->WIJ NODIGEN U UIT OM DOOR ONZE VEILINGEN TE BLADEREN!


Betalingswijze

  • Overdracht
  • Contant
  • Online betalingen
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Verzendingswijze

  • Persoonlijke verzameling
  • Binnenlandse verzending
  • Verzending naar het buitenland

Andere aanbiedingen van de groothandelaar

Andere aanbiedingen in deze categorie

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.