FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
15 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Het is een witte lak op basis van acryl-styreen dispersies, pigmenten en fillers gelamineerd product, die een optimale dekking, ademende wand, optimale hechting, zeer goede weerstand tegen wassen en gebruiksgemak geeft. gebruikelijke pleisters, gips, metselwerk, steen, baksteen, panelen van gipsplaat, beton en ook als renovatieverf over oude verfbestendig: het wordt gebruikt voor het schilderen van alle oppervlakken van minerale basis.

Oppervlaktevoorbereidingsbasis: verf kan worden aangebracht op oppervlakken met een genivelleerd, schoon, droog en dragend vermogen (zonder stoffen die hechting kunnen voorkomen: vet, bitumen, stof, enz.).

Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik moet de inhoud van de emmer zorgvuldig worden gemengd. Niet mengen met andere kleuren. Ongeacht hun type moeten de oppervlakken worden geprimed met acrylprimer. Na het aanbrengen van de primer wordt aanbevolen dat hun droogtijd tussen 4 en 6 uur ligt. De verf wordt aangebracht met een kwast of roller of spray in twee lagen. Elke laag moet in één stap worden aangebracht (zonder onderbreking). Indien nodig kan het tot 10% water worden toegevoegd om een meer vloeibare consistentie te verkrijgen en vervolgens te homogeniseren.

Oppervlaktedroogtijd (let op): 2 uur (bij een temperatuur van 20 °C en een relatieve vochtigheid van 60%). Totale droogtijd: 24 uur.

Bereik: Mont Blanc kleur 12 tot 14 m2 afdekking / L / laag, afhankelijk van het type en de kwaliteit van de ondersteuning. Perfecte dekking in een enkele laag.

Opslag: droog bij temperaturen tussen 5 °C-30°C in de originele verpakking, ongeopend.

Verpakking: plastic emmer met een net - 15L, 2.5L en 8.5L.

Houdbaarheid: 24 maanden vanaf de fabricagedatum in overeenstemming met de bepalingen van verpakking en opslag. Zie de fabricagedatum en de partijen op de verpakking.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.