FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Inductiekookplaat Delicatessa 90 Flex

€ 671,77 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Klarstein
SKU:
4060656231643
EAN:
4060656231643
Laatste bijwerking
2 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


CATOLOGISCHE PRIJS: 3.689,99 zł
Delicatessa 90 Flex, ingebouwde inductiekookplaat, 5 zones, 7400W, autark
Koken zonder grenzen: de Klarstein Delicatessa 90 Flex inductiekookplaat maakt optimaal gebruik van de ruimte met minimaal energieverbruik tijdens het koken. Het combineert technische innovatie met een luxueuze uitstraling en dankzij het vitrokeramische oppervlak geeft het de keuken een nieuwe gloed.
De Klarstein Delicatessa 90 Hybrid inbouwkookplaat heeft vijf verwarmingsvelden met een totaal vermogen van 7400 W, verdeeld in 1 x 2300, 2 x 2000 W en 2 x 1500W, waardoor de inhoud van het kookgerei in recordtijd aan de kook komt. Dankzij VarioHeating-technologie, twee verwarmingszones aan de linkerkant of Aan de rechterkant smelten ze samen tot één. De potaanwezigheidsherkenningsfunctie stelt het gecombineerde verwarmingsveld in staat zich aan te passen aan de grootte van potten, pannen en pannen, evenals aan groot keukengerei dat niet in één verwarmingsveld past. Delicatessa 90 Flex verbruikt enerzijds alleen de energie die geschikt is voor de betreffende pot, en anderzijds maakt het het mogelijk om potten en pannen van verschillende groottes te gebruiken. Alle afzonderlijke velden en de flexzone hebben een aparte vermogensregeling en de ThermoBoost-functie, waardoor het snelle verwarmingsvermogen weer toeneemt tot 3000 W. Voor een eenvoudige bediening van de Klarstein Delicatessa 90 Flex keramische kookplaat wordt gebruik gemaakt van het geïntegreerde SenseControl touch panel met een touch slider voor power control en een digitaal display. Dankzij dit interfereren extra regelaars en knoppen niet met het elegante uiterlijk van het werkoppervlak van het fornuis. Naast de temperatuur kan voor elk verwarmingsveld een timer van 99 minuten worden geprogrammeerd, die de kookplaat na een ingestelde tijd uitschakelt of een akoestisch signaal uitzendt.
Om een soepel koken te garanderen, heeft de ingebouwde Klarstein Delicatessa 90 Flex-kookplaat de juiste veiligheidsvoorzieningen: als het verwarmingsveld een te hoge temperatuur bereikt, wordt oververhittingsbeveiliging geactiveerd. De restwarmte-indicator op basis van het EcoTermal-principe informeert u niet alleen of de uitgeschakelde verwarmingsvelden nog warm zijn. Het stelt u ook in staat om te koken met restwarmte om energie te besparen. De ThermalRecall-functie onthoudt de ingestelde temperatuur en activeert deze opnieuw als het kookproces korte tijd moet worden onderbroken en vervolgens moet worden hervat. Bovendien kan het kinderzitje worden ingeschakeld om onbedoelde wijzigingen in de kookinstellingen te voorkomen.
De Klarstein Delicatessa 90 Flex inductiekookplaat springt in het oog met een eenvoudig te onderhouden vitrokeramische kookplaat die het fornuis vakkundig blootlegt. Op deze manier past de kookplaat perfect bij de apparatuur van elke keuken - zowel klassiek als modern. De levering omvat montagematerialen die nodig zijn voor de installatie.

Basisinformatie: Precisie: vermogensafstelling op een 9-puntsschaal, programmeerbaar 99 -min. SlaaptimerFlexibele aanpassing: VarioHeating-technologie voor het combineren van twee verwarmingszones in één flexzoneEffectieve warmte: totaal vermogen 7400 W in vijf kookzones, elk met 3 x 2300, 2000 en 2 x 1500 WTouch-to-slide: SenseControl met schuiffunctie en digitaal displayEnergie-efficiënt koken: EcoThermal Control met restwarmte-indicator voor het gebruikMeer vermogen:        elke kookzone met ThermoBoost / snelle warming-up met 3000 W in de flexzone

Kenmerken:aan / uit aan de bovenkant van de kookplaat (touch control panel)totaal vermogen: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W en 2 x 1500 W)Economy functie (spar): automatische vermindering van het vermogen van kookzones om overbelasting te voorkomen4 rechthoekige verwarmingsvelden: elk 18 x 18 cm groot verwarmingsveld (midden, rond): Ø 28 cmcontrol touch panel met digitale weergave van het operationele niveau en de timermogelijkheid om linker en rechter verwarmingsvelden te combineren in een flexzone met detectie de aanwezigheid van een pot met 99 minuten aanpassingautomatische uitschakelingoververhittingsbeveiligingoptioneel kinderbeveiligingtype: ingebouwde kitchenettein leveringsmaterialen voor installatie in de kitchenette5-pins aansluiting kabelvoeding: 380-415 V 3N of 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Omvang van de levering:
1 x ingebouwde kookplaat
1 x montagemateriaal GEEN
Meertalige gebruikershandleiding NO (pdf verzonden na aankoop mogelijk)

Dimensies:
algemene afmetingen: 90 x 6,1 x 52 cm (BxHxD)
Inbouw afmetingen: 87 x 5,7 x 49 cm (BxHxD)
minimale breedte rondom het tafelblad: 5 cm
minimale dikte tafelblad: 3 cm
minimale ophangafstand boven de kachel: 76 cm
Minimale vrije ruimte onder de kookplaat: 5 cm
luchtcirculatieruimte: min. 2 cm
Kabellengte: 1,0 m
Gewicht: ca. 12 kg

Goederen powys



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.