FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
16 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Impregneert en reinigt

overeen te komen /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
op vraag
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Fila
Laatste bijwerking
8 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Doucheverzorging bedekt met Fila-oplossingen

Fila's Surface Care-assortiment omvat een verscheidenheid aan behandelingen voor douche- en tegelonderhoud. Oplossingen variëren van reinigings- en afdichtingsproducten tot anti-waterdruppelbehandelingen. Alle producten beschermen originele kenmerken - zonder het uiterlijk te veranderen - en zorgen voor een snelle, veilige toepassing. De productie wordt ondersteund door Fila's nieuwe ISO 14001:2014-certificering en het uitgebreide assortiment wordt aanbevolen door meer dan 200 toonaangevende vloermerken.

Nieuwe tegelbeschermers zijn oplosmiddelvrije, vlekbestendige kit – FILAMP90 ECO PLUS. De LEED-goedgekeurde impregnator maakt deel uit van Fila's bekroonde Green Line en is ontworpen voor gepolijste porseleinen oppervlakken en natuursteen. Het biedt een veilige, geurvrije toepassing en beschermt ook voeglijnen.

Voor douchewanden is dual-purpose glasreiniger en -beschermer - FILANO DROPS - een no-rinse spray behandeling die reinigt zonder strepen. Het creëert ook een onzichtbare hydrofiele film - vergelijkbaar met watermoleculen - zodat waterdruppels van oppervlakken glijden zonder kalkaanslagsporen achter te laten. De oplosmiddelvrije, niet-zure formule is ideaal voor tegels, glas en spiegels – maar ook voor glasmozaïeken en geglazuurd keramiek. Het kan ook worden gebruikt om kranen, stalen sierlijsten en plexiglas schoon te maken.

Voor de eerste reiniging en het lopende onderhoud omvatten andere behandelingen de ontkalker voor dieptereiniging, DETERDEK; heavy duty ontvettingsreiniger en wasverwijderaar, FILAPS87; routinematige spuitreiniger, FILAVIA BAGNO; voegreiniging FUGANET en best verkochte pH-neutraal reinigingsmiddel, FILACLEANER.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.