FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
22 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

H-ZUIVERAAR 300
Hoover heeft de H-PURIFIER 30 luchtreiniger ontworpen om een superieure en intelligente zuiveringservaring te bieden. In slechts 9 minuten kan hij de lucht zuiveren met een CADR* (m3/h) van 290.
CO-SENSOR & WAARSCHUWINGEN
Wanneer het CO-gehalte in de lucht potentieel schadelijk wordt, is de H-PURIFIER 300 uitgerust met een gespecialiseerde sensor om de aanwezigheid van koolmonoxide te allen tijde te controleren.
VANGT POLLEN EN REMMEN HET
Het HEPA 13-filter houdt pollen tegen als het eenmaal is opgevangen, waardoor het onschadelijk wordt en mensen met een allergie het filter in alle veiligheid kunnen reinigen.
LUCHTKWALITEIT MONITORING
Via de hOn App kunt u altijd het PM 10, PM 2.5 en GAS (VOC) niveau van de lucht in uw woning controleren en de onderhoudsstatus van het filter volgen.
SLAAPSTAND
Door de slaapmodus in te stellen, kunt u tot 8 keer per nacht een stille maar diepe luchtzuivering starten, waarbij u altijd verse lucht beschikbaar heeft wanneer u wakker wordt.
LED SCHERM
Via het LED-display kunt u de status van uw huislucht controleren, dankzij 4 verschillende kleuren, die de status van de luchtkwaliteit aangeven: groen geeft uitstekende kwaliteit aan, geel voldoende, oranje slecht en rood zeer slechte kwaliteit.
VERKOOPPRIJS : Euro 329,-

ALLEEN NIEUW PRODUCT



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.