FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Heren zomerkleding mix merken Europa

Assortiment herenkleding van verschillende Europese merken. Uitstekend lot of assortiment nieuwe collectie HEREN kleding. Verkocht in een verpakking van 100 kledingstukken.

Houdt in: overhemden, korte broeken, broeken, t-shirts, enz.

Veel kleding uit de nieuwe collectie 2022. Italiaans merk herenkleding en andere bekende Europese merken tegen Outlet prijzen. Het kavel bevat een grote verscheidenheid aan modellen, kleuren en maten. Het beste assortiment herenkleding voor 70% minder dan de werkelijke waarde, een geweldig rendement.

De kavel is op voorraad in alle maten S, M, L, XL, XXL. Verschillende modellen. Op de foto's ziet u een deel van de verscheidenheid aan modellen die deze aanbieding bevat.
Alle nieuwe kleding, individueel gelabeld en verpakt (originele verpakking) De beste actuele modekleding.

Wij zijn een groothandel online groothandel in Spanje, we verzenden naar heel Europa en exporteren naar verschillende landen in Afrika en het Midden-Oosten. De prijs van onze producten wordt aangepast aan het totaalbedrag van de bestelling. Wij kunnen verzendingen van dozen tot volle containers verzorgen, heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op, wij staan ​​tot uw beschikking.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.