WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Handgemaakte mocassins espadrilles schoenen voor vrouwen GROEN RETRO

€ 11,50 /paar prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
24 paar
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Spanje
Goederengroep
Nieuw  
Laatste bijwerking
1 jaar geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Neem het op tegen de oorspronkelijke espadrilles of espardeñas met vlakke platform van esparto voor vrouwen stijl mocassin handgemaakt in Spanje op een ambachtelijke manier. Espardeñas of espadrilles van natuurlijk esparto met de hand genaaid met veel liefde. De authentieke en originele espadrilles of veren mocassin stijl met platte zool van natuurlijk esparto voor vrouwen GROEN RETRO worden met de hand gemaakt in pique stof en 100% ecologisch katoen. Deze esparto espadrilles zijn de perfecte aanvulling die wordt gecombineerd met vrijwel elk type van de trend of fashion look. De contrasterende kwaliteit van onze ontwerp espadrilles met een vlakke laadvloer esparto stijl mocassin voor vrouwen zijn schoenen van kwaliteit en comfort. Koop online het ontwerp espadrilles die modetrend dit voorjaar zomer ... zijn mambo mijn vriend!

Koop online de ontwerper sandalen met platte zool van esparto platform mocassin stijl voor vrouwen die er de oorzaak woede op het internet. Volledig handgemaakt door authentieke ambachtslieden van esparto of natuurlijke jute.

Onze groene retro vrouwen & # 39; s esparto mocassin espadrilles zijn samengesteld uit een platte zool van esparto of met de hand gevlochten jute. Esparto espadrilles ingericht in pique stof bedrukt met milieuvriendelijke inkt die het milieu respecteren. Schoenen versierd in de kleuren groen, turkoois en wit. Hand gestikt in knoopsgatsteek om platte zool van natuurlijk esparto.

Geniet van de meest originele ontwerp ingericht espadrilles van het internet. Echte espadrilles platte zool met esparto stijl mocassin voor vrouwen, met de hand gemaakt in Spanje in beperkte oplage. Een zeer comfortabele platte schoenen die niet geschokt verder gaat. We hebben geen onze espadrilles kramp omdat elk paar past perfect aan de vorm van de voet van de persoon die bij ze past. Draaien als deze, in esparto espadrilles voor vrouwen volledig gepersonaliseerde en zeer exclusief.

De handgemaakte espadrilles die DOROTHY MAMBO ™ maakt in beperkte oplage, zijn een schoeisel volledig handgemaakt en ecologisch. In de vervaardiging ervan niet ingrijpt productieve proces dat schadelijke stoffen genereert. We onderscheiden ons door volop te profiteren van de natuurlijke vezels van esparto of jute die de natuur levert ons op een duurzame manier.

Koop vandaag uw stijl moccasins online ontwerp espadrilles die meer in de mode dit voorjaar zomer. Combineer ze met het uiterlijk of de trend van de mode die je leuk vindt. Ya elegant, stedelijk, vintage of een mode-stijl. Neem het op tegen de espadrilles die samen met elk type kledingstuk of accessoire. Of het nu een korte broek, broeken of rokken. Een zeer comfortabele schoenen, met de hand gemaakt, volledig handgemaakt in Spanje.

Een retro vintage geïnspireerde ontwerp ingericht in groen, turkoois en witte kleuren. Designer espadrilles die samen met elk type van kleding of mode trend. Een designer schoenen die frisheid en casual elegantie brengt je fashion looks.

Designer alpargatas geïnspireerd door de prachtige 50 & # 39; s en hun retro geometrieën. Een zeer comfortabel en veelzijdig schoeisel dat een fundament in elke garderobe achtergrond die opvalt zal worden. Comfortabele schoenen die niet mag missen in je reistas dit voorjaar zomervakantie.

Onze espadrilles met natuurlijke zool esparto stijl mocassin voor vrouwen, zijn perfect schoenen worden gecombineerd met elke vorm van kleding of mode-accessoire. Ze zijn uitgegroeid tot de perfecte aanvulling om te combineren met uw kleding, rokken, broeken, jeans of shorts.

Onze espadrilles met vlakke platform van de natuurlijke esparto stijl mocassin voor vrouwen, zijn een ergonomisch schoeisel en zeer comfortabel. Draaien, nou ja, in uw onafscheidelijke reisgenoten tijdens de voorjaarsvakantie zomer. Een paar espadrilles met esparto platform voor vrouwen die je ook kunt dragen in de herfst. En in sommige van de meest bevoorrechte plaatsen in de wereld, het hele jaar door.

Draag het overal, in uw espadrille espadrilles voor vrouwen. Een zeer comfortabele schoeisel dat geen ruimte inneemt in uw koffer. Zijn grote veelzijdigheid, zet deze espadrilles tot een onmisbaar mode-accessoire. U kunt prachtige wandelingen door de natuur, in de buurt van de zee of de stad. Ervaar de DOROTHY MAMBO ™ ervaring.

In alle mode en schoenen collecties van het ontwerp dat DOROTHY MAMBO ™ produceert. De kwaliteit van de kleding en de grondstoffen zijn onze keurmerk. Om deze reden, hebben we al onze espadrilles, op zoek te allen tijde, excellentie, een maximum aan comfort en comfort. Om deze hoge kwaliteit te bereiken. Het is essentieel om een ​​volledige kwaliteitscontrole om al onze producten toe te passen. Deze strenge kwaliteitscontroles, maken ons natuurlijk esparto espadrilles voor vrouwen, overleggen een perfecte pasvorm en maximaal comfort.

Onze groene retro vrouwen & # 39; s spandex platte zool spandex schoenen zijn kwaliteit handgemaakte schoenen in Spanje. Het vlakke platform zool van esparto of jute, is gevlochten met de hand door ervaren esparto ambachtslieden in Spanje. Gemaakt met jute of esparto stoffen, deze mocassin-stijl espadrilles passen perfect aan de zolen van je voeten. Het verstrekken van een ontspannende massage tijdens het wandelen met hen. Het vlakke platform zool van esparto of natuurlijke jute, heeft de mogelijkheid om overmatig zweten die kunnen accumuleren in de zool van de voet af. Eenmaal zonder schoen, de platte zool van esparto hebben ook de mogelijkheid om de geaccumuleerde zweet uitstralen. Het verlaten van de schoenen als nieuw voor de volgende schoen.

Aan de onderkant van de platte zool van esparto of natuurlijke jute. We hebben een dun organisch natuurlijk rubber zool die hen beschermt tegen door wrijving slijtage opgenomen. Op deze manier kunt u de levensduur van uw esparto espadrilles voor vrouwen uit te breiden.

In DOROTHY MAMBO ™ maken we al onze ontwerp schoeisel volledig handgemaakt. Wij produceren al onze espadrilles in een beperkte oplage vrouwen & # 39; s mocassin esparto plateauzool. Met de duidelijke bedoeling van het aanbieden van een handgemaakt product, ecologische en vooral, origineel en zeer exclusief. Het naleven, op deze manier, met de hoogste normen van kwaliteit geëist door de handgemaakte schoenen markt.

Bij het lopen met onze espadrilles plat platform esparto of jute natuurlijke jute voor vrouwen, vindt u een groot aantal zintuiglijke prikkels ervaren. De texturen, de aanraking van de esparto, het aroma dat laat, zal je mee naar het verleden. Met dank aan de contactpersoon die de jute vezels of natuurlijke esparto, uitoefent op de plant van uw voeten, zult u een lichte, maar troostende massage, voelen bij het lopen. Daarom is het zeer belangrijk dat elk paar espadrilles passen perfect aan de vorm van uw voeten.

Al onze espadrilles met platte zool van natuurlijk esparto stijl mocassin voor vrouwen, zijn handgemaakte schoenen, met de hand genaaid in Spanje. De platte zool van esparto of natuurlijke jute, is gevlochten van de hand van esparto ambachtslieden.

In onze online ontwerp espadrilles met esparto vlakke platform voor vrouwen. DOROTHY MAMBO ™ bevat een milieuvriendelijke ademende katoenen voering, die maximaal comfort en duurzaamheid verschaft.

Kies uit onze grote verscheidenheid aan modellen van espadrilles plat platform esparto platform voor vrouwen, die het best past bij uw look, trend of stijl.

Kies uw maat of schoenmaat correct. Maak je geen zorgen als je niet weet wat uw juiste nummering is. Consult en print onze complete maattabel en volg de instructies aan u gegeven. Op deze manier zul je in staat om te weten, zonder twijfel, wat uw juiste nummering is. Als je aarzelt tussen twee nummers, altijd kiezen voor de hoogste.

Accepteer nooit imitaties van lage kwaliteit en twijfelachtige herkomst. Kopen en te genieten van de authentieke, originele, espadrille platte zool zool vrouwen & # 39; s mocassin stijl GROEN RETRO. De esparto espadrilles oorspronkelijke mocassin stijl die volledig produceert in Spanje het modemerk en schoeisel DOROTHY MAMBO ™ met de hand gemaakt voor u. Zeer comfortabele schoenen met de hand genaaid, één voor één, met veel liefde.


Bijlagen
Download bestand dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(24).pdf Download bestand dorothy-mambo-mogambo-ss17(24).pdf


Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.