FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Groothandelsaanbieding: 63"/160cm lange bamboestokken met verschillende diameters

vanaf € 0,20 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 1,00

Te onderhandelen
€ 0,40 van 1 tot 200 stuks
€ 0,30 van 400 tot 800 stuks
€ 0,20 van 1600 tot 3200 stuks

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
€ 100,00
Beschikbaar aantal
20000 stuks
Land
China
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Diverse
Leveringstijd
29 dagen
SKU:
BS20201
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

We zijn verheugd om onze veelzijdige en duurzame bamboestokken aan te bieden, ideaal voor een breed scala aan doe-het-zelfprojecten, waaronder lantaarn- en vliegerbouw, engineering, podiumrekwisieten, doe-het-zelfmeubels, decoraties, knutselcreaties, deur-/raamreparatie en kooien voor huisdieren. Elke stok is 63 inch (160 cm) lang en is voor uw gemak gesorteerd op diameter.
Gemengde bestellingen zijn acceptabel. Aangezien er veel maten en verschillende prijzen zijn, is de gepubliceerde prijs het laagst, dus als je verschillende maten nodig hebt, neem dan op tijd contact met me op.
Het belangrijkste is dat door het kopen en verkopen van een van mijn producten, u gemakkelijk een organische cyclus van uw eigen bedrijf kunt vormen en een langdurige, stabiele en stijgende cashflow kunt genereren, waardoor de waarde van het eindproduct in ieder geval 5-10 keer hoger wordt.
Productkenmerken:
Materiaal: Gemaakt van dikke Moso bamboe wanden, deze stokken zijn robuust en geschikt voor verschillende toepassingen.
Behandeling: Sterilisatie op hoge temperatuur zorgt ervoor dat de bamboe veilig en klaar voor gebruik is.
Kleur en afwerking: Deze bamboestokken zijn voornamelijk verkrijgbaar in gemengde tinten geel en wit en worden gesneden uit de buitenwand van de bamboe, bekend om hun hoge vezeldichtheid. Ze zijn gepolijst voor een gladde afwerking, zonder enige vernis, waardoor hun natuurlijke schoonheid wordt benadrukt.
Flexibiliteit: Dunne stokjes kunnen 2-3 minuten in warm water worden geweekt om zacht en gemakkelijk kneedbaar te worden. Deze stokken hebben de unieke eigenschap dat ze buigen zonder te breken, zelfs in een ronde vorm als ze op de juiste manier worden verwarmd.
Veelzijdigheid: Dunne stokjes kunnen in elke gewenste vorm worden gebogen, waardoor ze perfect zijn voor diverse doe-het-zelfprojecten.
Ideaal voor zakelijke ondernemingen:
Geschikt voor handwerklessen op school, het kopen en doorverkopen van deze bamboestokken op uw lokale markt kan een winstgevende zakelijke onderneming zijn, gezien hun uniciteit en brede scala aan toepassingen.
Bestellen en aanpassen:
Verzendinformatie: De verwerkingstijd is ongeveer 4-5 dagen. Levering duurt ongeveer 2-4 weken via China Post luchtpost voor standaard bestellingen. Voor grotere bestellingen is verzending over zee/trein beschikbaar, die ongeveer 5-8 weken duurt.
De vracht wordt berekend op basis van gewicht en volume, via post, express en luchtvracht. Als het meer dan 20 kilogram weegt, wordt het over zee of per spoor verscheept. Het is een deur-tot-deur service met een trackingnummer, waarmee u op elk moment online kunt volgen. Aangepaste verzoeken zijn welkom.
Aangepaste maatverzoeken: Neem gerust contact met ons op voor specifieke maatvereisten.
Bedankt voor het overwegen van onze bamboestokken voor uw projecten. We kijken ernaar uit om u te voorzien van hoogwaardige, veelzijdige bamboeproducten voor uw creatieve behoeften.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.