FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
18 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Grille Autohouder met Mag Safe 15w Oplader voor iPhone LED PD

€ 11,06 /stuk prijs zonder belasting
Bestellingen

Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
Merken
iPhone
SKU:
71563
EAN:
5905601812463

Contact Telefoontje

Grille Autohouder met Mag Safe 15w Oplader voor iPhone LED PD - beschrijving

Mag Safe autohouder met magnetische oplader voor grille Productbeschrijving + hoogtepunten

Belangrijkste kenmerken: Type: Magnetische autohouder Montagelocatie: Ventilatierooster Laadvermogen: 15W/10W/7.5W/5W Opgenomen vermogen: 5V/2A, 9V/1.67A, 12V/1.5A Uitgangsvermogen: 5V/1A, 9V/1A, 9V/1.5A Ondersteuning voor snellaadprotocollen: PD & QC 3.0 Oplaadingang: USB-C Achtergrondverlichting: Blauwe LED Gewicht: 99g Afmetingen magnetische plaat: 6,2 cm x 6,2 cm Compatibiliteit: apparaten die Mag Safe-technologie ondersteunen type: iPhone 12/13/14/15 Bescherming tegen: oververhitting, overstroom, overspanning, kortsluiting en overspanningsbeveiliging Certificaten: CE, FCC, RoHS Inbegrepen: Autohouder, USB-A - USB-C-kabel ~1m
Magnetische houder Dit product is op maat gemaakt en geschikt voor magnetisch draadloos opladen in de auto van iPhone-modellen die Mag Safe-technologie ondersteunen, zoals iPhone 12, 13, 14, 15 in alle versies. De magnetische autohouder is gemaakt van brandvertragende materialen en is niet alleen duurzaam en hittebestendig, maar past ook elegant in het interieur van het voertuig. Het oplaadbord is voorzien van een blauwe LED die aangeeft dat het is aangesloten op de voeding en het opladen.
De Mag Safe houder met ingebouwde draadloze oplader ondersteunt Power Delivery (PD) en Quick Charger (QC) 3.0 snelladen, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de laadsnelheid. Met een snel draadloos oplaadvermogen van maximaal 15 W laadt je iPhone nu veel sneller op, waardoor je eersteklas prestaties krijgt.
Opladen bij lage temperatuur De lader maakt gebruik van intelligente warmteafvoer en snel opladen, zelfs bij koude temperaturen. Aan de achterkant bevindt zich een luchtuitlaat, die de ventilatie en de afvoer van convectiewarmte ondersteunt. Deze optimale oplossing zorgt voor efficiënt en veilig opladen, waarbij de juiste bedrijfsomstandigheden van het apparaat worden gehandhaafd.
Batterijbescherming: Intelligente spanningsregeling in de oplader biedt bescherming voor de batterij in uw telefoon. Met nauwkeurige spanningsregeling wordt het laadproces geoptimaliseerd, waardoor de levensduur van de batterij wordt verlengd en deze wordt beschermd tegen mogelijke schade.
De magnetische grillehouder voor in de auto is ontworpen voor rechte ventilatieopeningen (verticaal en horizontaal). De installatie is uiterst eenvoudig. Plaats eenvoudig het balhoofd van de houder in de gimbal van de magnetische oplader en schuif deze vervolgens in het rooster. Sluit de meegeleverde USB-kabel aan op een stroombron (oplader niet inbegrepen) en je bent klaar om te gaan! U kunt magnetisch opladen snel en gemakkelijk gebruiken.
Multidirectionele montage met een sterke magneet: Met een sterke magneet heb je de mogelijkheid om je telefoon zowel verticaal als horizontaal te monteren. Deze oplossing biedt flexibiliteit in gebruik, zodat u de oriëntatie van het apparaat tijdens het opladen kunt aanpassen aan uw eigen voorkeuren.
Compact formaat Met afmetingen van 62 mm x 62 mm en een dikte van 11 mm is de magneetplaat een uiterst compacte oplossing. Samen met het handvat bereikt de oplader een lengte van 83 mm, waardoor u de magnetische oplaadtechnologie comfortabel en efficiënt in een draagbaar formaat kunt gebruiken.
Veiligheid van de handgreep De klem voor het inbrengen van het rooster is in verbrede vorm gebruikt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de handgreep er per ongeluk uit valt. Een veilige en stevige grip maakt het gebruik van ons product niet alleen comfortabel, maar ook veilig, waardoor stabiliteit onder alle omstandigheden wordt gegarandeerd. 1. Siliconen beschermende voering beschadigt de luchtuitlaat niet. 2. Draaibare handgreep geschikt voor horizontale en verticale ventilatieroosters. 3. Stabiliserende bescherming van de handgreep in het ventilatierooster.
Constructie van de magnetische oplader 1. Thermische isolatiepanelen van polycarbonaat. 2. Sterke magneten. 3. Koperdraad om hoge temperaturen te verminderen. 4. Slimme chips om veilig en snel opladen te garanderen.
Stabiele grip Dankzij de sterke magneet hoef je niet bang te zijn dat je telefoon eraf valt. Hobbelige bergwegen, verkeersdrempels of plotseling remmen worden gemakkelijker om overheen te rijden terwijl ze een veilige grip behouden.
De lader is CE-, FCC- en ROHS-gecertificeerd. ROHS-certificering bevestigt dat het product voldoet aan bepaalde limieten voor schadelijke stoffen. FCC-certificering certificeert dat de elektromagnetische interferentie van het apparaat voldoet aan de limieten die zijn goedgekeurd door de Federal Communications Commission.

Veelgestelde Vragen/FAQ Wat zijn de belangrijkste voordelen van onze magnetische oplader?
Onze magnetische oplader biedt PD en QC 3.0 15W snelladen, intelligente warmteafvoer en stabiele grip dankzij de krachtige magneet.
Wat zijn de afmetingen van de magneetplaat met de houder


Betalingswijze

  • Overdracht
  • Contant
  • Online betalingen
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Verzendingswijze

  • Binnenlandse verzending
  • Verzending naar het buitenland

Andere aanbiedingen van de groothandelaar

Andere aanbiedingen in deze categorie

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.