FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
17 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Gevarieerde maten/kleuren vierkante bamboe latten/strips voor doe-het-zelfprojecten (lengte: 160 cm) - Groothandel

vanaf € 0,60 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 2,00

Te onderhandelen
€ 0,90 van 1 tot 100 stuks
€ 0,80 van 200 tot 400 stuks
€ 0,70 van 800 tot 1600 stuks
€ 0,60 van 3200 tot 6400 stuks

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
€ 100,00
Beschikbaar aantal
3000 stuks
Land
China
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
30 dagen
SKU:
BSTC20201
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Product Specificaties:
Verkrijgbaar in naturel bamboe wit en verkoold bruin. Het belangrijkste is dat door het kopen en verkopen van een van mijn producten, u gemakkelijk een organische cyclus van uw eigen bedrijf kunt vormen en een langdurige, stabiele en stijgende cashflow kunt genereren, waardoor de waarde van het eindproduct in ieder geval 5-10 keer hoger wordt.
Gemengde bestellingen zijn acceptabel. Aangezien er veel maten en verschillende prijzen zijn, is de gepubliceerde prijs het laagst, dus als je verschillende maten nodig hebt, neem dan op tijd contact met me op.

Het belangrijkste is dat door het kopen en verkopen van een van mijn producten, u gemakkelijk een organische cyclus van uw eigen bedrijf kunt vormen en een langdurige, stabiele en stijgende cashflow kunt genereren, waardoor de waarde van het eindproduct in ieder geval 5-10 keer hoger wordt.
Maatselectie: Kies de gewenste breedte en dikte in cm (1 inch = 2,54 cm).
Veelzijdigheid in gebruik:
Deze bamboestrips zijn perfect voor het maken van kooien voor huisdieren, bamboe vlieghengels en het repareren van automeubels, naast andere toepassingen.
Hun verschillende maten en bamboevezel met hoge dichtheid aan één kant maken ze bijzonder geschikt voor het maken van vliegers, lantaarns en andere innovatieve items.
De stroken worden gesneden uit de buurt van de oppervlaktelaag van de bamboe, die een hogere dichtheid van bamboevezel heeft.
Kwaliteit en flexibiliteit:
Alle strips worden behandeld door middel van sterilisatie op hoge temperatuur en worden ongelakt gelaten om hun natuurlijke schoonheid te behouden.
Ze kunnen in een halfronde vorm worden gebogen en kunnen, met de juiste verwarming, zelfs volledig worden afgerond. Ontdek onze uitgebreide collectie vierkante bamboe latten/strips, ideaal voor een scala aan doe-het-zelfprojecten, waaronder kano- en kajakbouw, deur- en raamkozijnen, fotolijsten en meer. Deze strips zijn verkrijgbaar in groothandelshoeveelheden en bieden veelzijdigheid en kwaliteit voor zowel hobbyisten als professionals. Bestellen en verzenden:
Verwerkingstijd: 4-5 dagen.
Levering: Verzending duurt doorgaans ongeveer 2-4 weken via China Post luchtpost. Voor grotere bestellingen is verzending over zee/trein beschikbaar, die ongeveer 5-8 weken duurt.
De vracht wordt berekend op basis van gewicht en volume, via post, express en luchtvracht. Als het meer dan 20 kilogram weegt, wordt het over zee of per spoor verscheept. Het is een deur-tot-deur service met een trackingnummer, waarmee u op elk moment online kunt volgen. Aangepaste verzoeken zijn welkom.
Aangepaste formaten: We kunnen strips tot 2 meter lang produceren voor zeeverzending. Neem contact met ons op voor speciale maatverzoeken.
Bedankt voor het overwegen van onze bamboe latten/strips voor uw creatieve inspanningen. We kijken ernaar uit om hoogwaardige materialen te leveren voor uw volgende project.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.