FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
10 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Geselecteerde premium lengte zwarte bamboestokken (57"-61" / 145cm-155cm) voor het maken van wandel-/wandelstokken, shakuhachi en fluiten

vanaf € 20,00 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 80,00

Te onderhandelen
€ 40,00 van 1 tot 10 stuks
€ 30,00 van 20 tot 40 stuks
€ 20,00 van 80 tot 160 stuks

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
2 stuks
Beschikbaar aantal
200 stuks
Land
China
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
30 dagen
SKU:
BBS1001
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Unieke geselecteerde premium lengte zwarte bamboestokken (57 "-61" / 145 cm-155 cm) voor het maken van wandelen / wandelstokken, shakuhachi , fluiten en xiao - groothandel
Ontdek onze exclusieve collectie premium zwarte bamboestokken, met de hand geselecteerd voor een scala aan toepassingen, waaronder het maken van hoogwaardige wandelstokken, shakuhachi, fluiten, xiao en meer. Ideaal voor groothandelaren, doe-het-zelvers en professionele ambachtslieden.
Het belangrijkste is dat door het kopen en verkopen van een van mijn producten, u gemakkelijk een organische cyclus van uw eigen bedrijf kunt vormen en een langdurige, stabiele en stijgende cashflow kunt genereren, waardoor de waarde van het eindproduct in ieder geval 5-10 keer hoger wordt.
Product Specificaties:
Lengte: Variërend van 57 tot 61 inch (145 cm tot 155 cm).
Materiaal: Natuurlijke zwarte bamboe, meer dan 4 jaar oud, wat duurzaamheid en kwaliteit garandeert.
Diameter: Bamboestokken hebben een diameter van ongeveer 2,0 tot 3,0 cm (0,78 tot 1,18 inch).
Diameter handbal: ongeveer 3,0 tot 4,0 cm (1,18 tot 1,57 inch).
Kenmerken: Elke stick is voorzien van een wascoating en biedt stijfheid en tolerantie. De unieke vorm van elk stuk maakt ze geschikt voor verschillende toepassingen.
Kleur: Voornamelijk in zwart, of een mix van bruin en zwart, zoals te zien is op de foto's.
Boren: er worden gaten van 3 mm in de bamboepaal geboord om scheuren te voorkomen.
Zwarte bamboe is een zeldzame soort, bekend om zijn hoge vezeldichtheid en natuurlijke insectenresistentie. Het wordt van oudsher vereerd om zijn nobele en elegante uiterlijk.
Deze stokken zijn geschikt voor het maken van wandel- en wandelstokken, maar ook voor defensieve training, vechtsporten en andere praktische toepassingen.
Van de bamboekluit, die lijkt op de menselijke pijnappelklier, wordt gezegd dat hij het voorspellend vermogen verbetert door veelvuldig aanraken.
Kwaliteit en vakmanschap:
Gestoomd en met de hand rechtgetrokken, tonen deze bamboestokken een elegante en hoogwaardige kwaliteit. De natuurlijke kleur en minder gepolijste afwerking dragen bij aan hun schoonheid.
Zakelijke kans:
Een uitstekend product voor mensen die een bedrijf aan huis willen starten of willen doorverkopen aan gebruikers. Deze bamboestokken kunnen vele jaren worden bewaard zonder hun kwaliteit te verliezen.
Bestellen en verzenden:
Verwerkingstijd: 4-5 dagen.
Verzending: Levering via China Post luchtpost duurt doorgaans 2-4 weken. Voor grotere bestellingen is verzending over zee/trein beschikbaar, wat ongeveer 5-8 weken duurt.
De vracht wordt berekend op basis van gewicht en volume, via post, express en luchtvracht. Als het meer dan 20 kilogram weegt, wordt het over zee of per spoor verscheept. Het is een deur-tot-deur service met een trackingnummer, waarmee u op elk moment online kunt volgen. Aangepaste verzoeken zijn welkom.
Aangepaste verzoeken: Neem gerust contact met ons op voor specifieke vereisten of vragen.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.