FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
12 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Geïsoleerde roestvrijstalen watertumblerfles met rietje, 16 Oz

€ 13,42 /stuk prijs zonder belasting
Te onderhandelen

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
14 stuks
Land
Australië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
6 dagen
SKU:
TBK0006
Laatste bijwerking
9 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

KENMERKEN
>Merk: The Brandster
>Kleur: lichtpaars, lichtblauw, lichtgrijs, zwart en roze
>Betrouwbaar morsbestendig deksel
>Past gemakkelijk in koelkast auto bekerhouders
>Dubbelwandige constructie zorgt voor superieure isolatie
> Brede opening en slank lichaamsontwerp
> Meest stijlvolle drankcontainer
>Gekenmerkt rietje om gemakkelijk onderweg te drinken

SPECIFICATIES:
>Materiaal: roestvrij staal
> Capaciteit: 16 oz (480 ml), 25 oz (750 ml)
> 8-10 uur warm/koud houden

PAKKET BESTAAT UIT
1x Morsbestendige roestvrijstalen beker

OVER HET PRODUCT:
De Brandster isoleerbeker is een roestvrijstalen vacuümgeïsoleerde beker met een dubbelwandige constructie, die zorgt voor isolatie van warme en koude dranken. Deze beker heeft een deksel dat op zijn plaats klikt, waardoor morsen wordt voorkomen. Het heeft ook een spatwaterdicht ontwerp dat lekken vanuit elke hoek voorkomt. De Brandster isoleerbeker kan worden gebruikt door iedereen die langdurig koude vloeistoffen moet drinken. Deze omvatten atleten, mensen die in de zomer buiten werken en mensen die het hele jaar door in warme omgevingen werken. Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen bij het kiezen van een geweldige beker.

>De Brandster geïsoleerde beker is een van de meest duurzame roestvrijstalen bekers die er zijn. De dubbelwandige constructie zorgt voor superieure isolatie, waardoor je drankjes urenlang koud blijven. In het pakket ontvangt u een tumbler & roestvrijstalen rietje.
>Bij roestvrij staal, dat niet doorschijnend is en dus moeilijker voor temperatuurstralen om door te dringen, duurt het veel langer voordat dranken opwarmen of afkoelen. Daarnaast zijn veel roestvrijstalen waterflessen geïsoleerd met als enig doel dranken tot 24 uur koud te houden.
>De Brandster isoleerbeker is een fijn product voor op kantoor of onderweg. Het is aantrekkelijk en praktisch met zijn strakke design. Deze geïsoleerde beker is veelzijdig en kan dus zowel voor vloeistoffen op kamertemperatuur als voor warme dranken worden gebruikt. Het wordt ook geleverd met een rietjeshouder en een brede mond waardoor het gemakkelijk is om uit te drinken.
>Dit product is gemaakt met de bedoeling om de veelzijdigheid te hebben om aan alle behoeften te voldoen. Hun assortiment is duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Vacuümgeïsoleerd, BPA-vrij en lekvrij zijn enkele van de kenmerken van hun producten waardoor ze het geld dat eraan wordt uitgegeven echt waard zijn.
>De Brandster isoleerbeker is een mooi voorbeeld van een stijlvolle drankcontainer. Het is ideaal voor iedereen die in de zomer of winter gehydrateerd moet blijven, met zijn roestvrijstalen ontwerp en vacuümdeksel dat je drankje urenlang koud houdt. Evenals dit product is gemakkelijk te gebruiken, zodat u het zo snel mogelijk kunt gebruiken wanneer u uw bestelling ontvangt.

OPMERKING: Dit artikel wordt vanuit Australië verzonden met een Australië-brede Express Delivery Service. **Tijdens de normale werking van logistieke/koeriersdiensten (exclusief eventuele verstoringen of congestie), is de levertijd ongeveer 3-6 werkdagen voor adressen in grote steden en stedelijke nederzettingen. Er kan een extra vertraging van enkele werkdagen zijn voor landelijke adressen.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.