WELCOME SUMMER
-35%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Pot van gegoten aluminium met antiaanbaklaag, aromaknop en deksel van gehard glas - 6,5 liter

€ 17,92 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
6 stuks
Beschikbaar aantal
800 stuks
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
3 dagen
SKU:
KB-7532
EAN:
5908287275324
Laatste bijwerking
2 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie Huidige bulkaanbiedingen
Beschrijving van de aanbieding

Ontdek de duurzaamheid en efficiëntie van onze vierkante pan van gegoten aluminium, met een hittebestendige constructie, perfect voor zowel culinaire liefhebbers als commerciële keukens. De keramische gemarmerde coating zorgt voor een antiaanbaklaag voor gezond koken zonder overtollige oliën.

Onze pot is ontworpen om te voorkomen dat voedsel blijft plakken, wat zorgt voor moeiteloze reiniging en onderhoud. Het is ontworpen om de warmte optimaal vast te houden, wat leidt tot een energiezuinig kookproces dat energie bespaart zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

De pot is uitgerust met een deksel van gehard glas, compleet met een handige aromaknop. Deze innovatieve functie zorgt voor een gemakkelijke dosering van vloeibare kruiden tijdens het koken, waardoor smaken en aroma's naadloos worden verbeterd.

Onze pot is gebouwd om de tand des tijds te weerstaan en heeft een sterke, niet-vervormende basis, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor een verscheidenheid aan kooktaken. Het is compatibel met alle warmtebronnen, inclusief inductiekookplaten, en is vaatwasmachinebestendig voor nog meer gemak.

De pot is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van groothandelsklanten en heeft een afmeting van 28 x 28 cm met een hoogte van 11 cm en een inhoud van 6,5 liter, ideaal voor het efficiënt bereiden van grote maaltijden.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.