FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Verander de routes in avonturen
Met zijn weerbestendige behuizing, voorzien van draadloze connectiviteit en touch screen 4.3 "kan worden gebruikt met handschoenen, is onze navigator voor motorfietsen zūmo® 396LMT-S ontworpen om het reizen eenvoudig avontuur bochtig, moeilijk, je Blijf verbonden met de weg en deel de aangename momenten met je vrienden.

Betrek uw groep
Met selecties Avontuurlijke Routing Garmin dat helpt om saaie road routes te vermijden, zūmo® 396LMT-S laat je voorkeuren voor routes, dwz routes helling, winderig met ruw terrein u wilt opgeven. U kunt eenvoudig GPX-bestanden van uw telefoon4 naar uw zūmo-apparaat verzenden of GPX-bestanden met uw partners delen om zelf dezelfde route te volgen. Wanneer zumo is gekoppeld aan uw telefoon, Smartphone Link app activeert LiveTrack, een handige functie waarmee u de beweging in real time wanneer u de rit af te sluiten kijken.

Meer voordelen van Bluetooth®
Voor extra gemak synchroniseren met een smartphone zūmo apparaat en hoofdtelefoon of Bluetooth motorhelm (apart verkrijgbaar) aan te maken en apeluri5 ontvangen zonder handschoenen of helm te verwijderen. Bewaar uw telefoon in uw zak of zadeltas en handsfree bellen zonder plezier op de weg. U kunt ook smart-aanpasbare meldingen ontvangen voor oproepen, sms-berichten, toepassingsmeldingen en meer. Bovendien kunt u zelfs uw muziek3 en afspeellijsten op uw smartphone rechtstreeks in het zūmo-browserscherm bedienen. Dus je kunt je muziek meenemen.

Gratis verkeersinformatie en real-time weer
Wat gebeurt er in het gezicht? zūmo® 396LMT-S kan u via de Smartphone Link-app verbinden met realtime verkeersinformatie en weersinformatie. Deze gratis mobiele app verbindt je zūmo-apparaat met de iPhone® of Android ™ -smartphone.

Geïntegreerde wifi houdt u op de hoogte
Het bijwerken van kaarten en software is eenvoudig, omdat de zūmo® 396LMT-S profiteert van geïntegreerde Wi-Fi. Wanneer een nieuwe update beschikbaar is en u bent verbonden met een WiFi-netwerk, ontvangt u automatisch een melding op het scherm om de updates met één druk op een knop te maken. Het is niet nodig om de zūmo op een computer aan te sluiten.

Betere focus op pilootwaarschuwingen
Om u te helpen beter op de weg concentreren en je reist veiliger zūmo® 396LMT-S biedt nuttige signaleringen van een strakke voorzijde, verandert de snelheid gelijkvloerse spoorwegovergangen en doorgangen voor dieren, gebieden met scholen en anderen. U krijgt ook een melding wanneer u op het punt staat verboden in te voeren. U ontvangt meldingen over verkeerslichten in de buurt en vaste radars6. Bovendien, voor lange reizen, oboseală7 een waarschuwing stel voor dat je pauze te nemen en rustplaatsen zal laten zien dat je kunt overwegen na een paar uur op de weg. Voor extra gemoedsrust stuurt de zummo automatische meldingenmelding feature8 een SMS-bericht met locatie-informatie naar uw standaard contact in geval van een incident.

Rijd niet met de tank bijna leeg
Op uw zūmo® 396LMT-S is standaard een digitale reis-reiscomputer met brandstofefficiëntie inbegrepen. Dit maakt het gemakkelijk om in te schatten hoeveel kilometers je kunt maken totdat de tank leeg is. Dynamische brandstofmeldingen laten je weten wanneer het tijd is om vol te raken en geven je zelfs opties op de locaties van de krachtcentrales. Een handige snelheidslimietindicator geeft aan wanneer het tijd is om te vertragen. Bovendien kunt u met het digitale kompas en de POI-database voor motorfietsen reparatiewinkels voor motorfietsen, voorstellingen en andere locaties vinden. Uw zūmo-apparaat bevat ook een logboek van de servicegeschiedenis, waarmee u de onderhoudsintervallen, het aantal kilometers en de service voor uw motorfiets kunt bijhouden.

Complex ontwerp, getest op de route
Ontworpen door motorrijders voor motorrijders, robuuste zūmo® 396LMT-S brengt vele bruikbare technologieën voor weg tussen uw stuurhoornen Het is uitgerust met een geïntegreerde boordcomputer met kompas, een maximumsnelheid ondertekenen en een intuïtieve interface scherm aanraken, waardoor snel en eenvoudig informatie kan worden ingevoerd, zelfs met handschoenen. De robuuste behuizing is bestand tegen brandstofdampen, ultraviolette stralen, regen en meer.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.