FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
9 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Gaming Toetsenbord - GK650K Omnis Kailh Blauw RGB

€ 113,12 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Gaming Toetsenbord - GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition
Gaming Toetsenbord - GK650K Omnis Kailh Blauw RGB
SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition is een volledig mechanisch toetsenbord (met numeriek gedeelte) dat voldoet aan de eisen van niet alleen gamers, maar ook mensen die studeren of werken achter de computer. De onderscheidende kenmerken zijn: solide en compacte constructie op basis van een aluminium bovenkant, fenomenaal uitziende en duurzame Pudding-pads vervaardigd in Double Injection PBT-technologie, een handige roller om het volumeniveau aan te passen, een magnetische palmsteun, configureerbare RGB-verlichting, ook aan de zijkant van het toetsenbord, evenals uitgebreide software- en macro-ondersteuning. Dankzij dit zal GK650K werken tijdens het werk, tijdens schoolklassen, en 's avonds zal het zorgen voor comfortabel en effectief entertainment in je favoriete spel. Kailh Blue-schakelaars werken overal waar u absoluut zeker van moet zijn dat de sleutel is geactiveerd.

Mechanisch toetsenbord van volledige grootte

Het full-format toetsenbord werkt niet alleen in games, maar ook in dagelijks gebruik. Dankzij het numerieke blok kunt u met SPC Gear GK650K efficiënt numerieke waarden invoeren in kantoorprogramma's, snelle wiskundige berekeningen uitvoeren of extra functies toewijzen in games. Bovendien is elk van de 104 knoppen individueel verlicht, waardoor u de verlichtingsstijl van het hele toetsenbord naar wens kunt aanpassen en ook het werkcomfort in moeilijke lichtomstandigheden kunt verhogen.

Modern design

Het uiterlijk van het SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition-toetsenbord combineert klassieke stijl met gamingklauw. De scherpe randen en de voorgevormde aluminium bovenkant met geribbelde palmsteun zien er geweldig uit, zowel op het bureau van de speler als in de kantooromgeving. Dit is echter niet alles, want het toetsenbord is ook uitgerust met RGB LED-strips aan de zijkanten, die het computerstation bovendien verlichten en visueel verrijken.

Duurzame PBT keycaps

SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition-toetsenbord is uitgerust met PBT-keycaps gemaakt van Double Injection-technologie. Tijdens dit proces worden twee kleurvarianten van het materiaal achter elkaar in de mal geïnjecteerd, waardoor een unieke tweekleurige afwerking en hoge stijfheid worden verkregen. Puddingpads verrijken de esthetische waarden van de positie van de speler, zowel overdag als 's nachts, en dankzij hun duurzaamheid garanderen ze een hoge weerstand tegen slijtage van de toetsen. Zelfs na langdurig gebruik behouden de keycaps hun unieke uiterlijk, wat het gemakkelijkst te waarderen is, samen met volledig aanpasbare RGB-verlichting.

Configureerbare RGB-verlichting

Aanpasbare RGB-verlichting geeft u bijna onbeperkte mogelijkheden van kleurencombinaties. Dankzij dit kunt u kiezen uit 18 verschillende effecten, van vaste achtergrondverlichting, via bewegende patronen zoals een golf of langzame kleurverandering, tot de achtergrondverlichting die reageert op het indrukken van een specifieke knop. Alle wijzigingen in de effecten kunnen worden aangebracht via de SPC Gear-software, waarmee u het uiterlijk van de achtergrondverlichting individueel kunt aanpassen.

Hoge duurzaamheid

De GK650K constructie is van bovenaf versterkt met een aluminium plaat. Dankzij dit is het toetsenbord extreem duurzaam en bestand tegen allerlei vervormingen, zowel voor snel typen als tijdens spannend entertainment in je favoriete spel. Bovendien geeft het het apparaat een uniek en opvallend ontwerp. Brede rubberen voetjes samen met het juiste gewicht van het toetsenbord beïnvloeden de stabiliteit, waardoor het gebruikscomfort toeneemt.

Polssteun

Om de ergonomie van het toetsenbord te verbeteren, zowel bij dagelijks gebruik als tijdens het gamen, wordt de GK650K geleverd met palmsteunen. Magnetische bevestigingen, evenals speciale groeven in de toetsenbordbehuizing zorgen voor eenvoudige bevestiging en loslating. Afhankelijk van uw behoeften kan het op elke afstand van het toetsenbord worden geplaatst en brede rubberen voetjes zorgen voor stabilisatie van de pad op het bureau. Aan de bovenkant van de pad zijn er ook driehoekige groeven die niet alleen de ergonomie verbeteren, maar ook het uiterlijk van het toetsenbord verrijken.

Volumerol

Het GK650K-toetsenbord is uitgerust met een brede metalen roller om het geluidsniveau te regelen. Elk van de bewegingen wordt geaccentueerd door een waarneembare sprong, die een nauwkeurige instelling van het geluidsvolume mogelijk maakt. De roller zelf is een uiterst functionele toevoeging. Grijp er gewoon naar en verander eenvoudig het volumeniveau.

Kailh Blauwe Mechanische Schakelaars

Het toetsenbord is uitgerust met Kailh Blue schakelaars. Ze zijn een geweldige keuze voor mensen die graag veel typen De activering van de schakelaar vindt plaats met een helder, karakteristiek klikgeluid, dat velen doen denken aan het geluid van typemachines. Kailh Blue is geweldig voor spelers die



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.