WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

NATUURLIJK SERUM VOOR GEZICHTSLOZE HUID

€ 7,27 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
€ 180,30
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Rusland
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
SVR(8)-SIB
Laatste bijwerking
1 jaar geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Natuurlijke serums-is een" elixer " gemaakt door de natuur, de concentratie van nuttige componenten in een pakket. Het hoge gehalte aan actieve bestanddelen van het serum, als bij toverslag, transformeert de huid. De productie van serums combineert prestaties op het gebied van cosmetologie en farmacie, het creëren van een uniek product dat beschikbaar is voor iedereen. Gezichtserum is een sterk geconcentreerd product. Het bevat bijna 10 keer meer biologisch werkzame stoffen dan de crème voor huidverzorging. Naast de concentratie van het serum uit de crème wordt gekenmerkt door een hoge moleculariteit. De kleine grootte van het molecuul van het elixir dringt massaal door in de diepere lagen van de epidermis en heeft een impact op het weefsel. Ze handelen snel en vastberaden. Een kleine hoeveelheid serum heeft een meer uitgesproken effect dan een groot deel van de gebruikelijke cosmetica.

INCI: Aqua, Syringa vulgaris bloem water, glycerin, Sodium lactaat, Panthenol, Inuline, Beta-glucan, Allantoïne, glyceril citraat/Lactaat/Linoleate/Sorbitanoleaat, Xantan gom, Magnolia Officinalis Bark extract, Aloë vera extract, Net domestica borkh extract, Vitis vinifera extract, Echinacea purpurea extract, Arctium Lappa-extract, Oriza sativa extract, citrus Limon-extract, Hedera colchica extract, Morus Nigra-extract, thymus serpyllum-extract, Equisetum arvense extract, Framboos ketone, essentiële olie van lavendel, jasminum grandiflorum etherische olie, Citrus Nobilis essentiële olie.

Serum "vlekkeloze huid" op basis van de werkzame bestanddelen - hydraat lila, allantoïne, etherische oliën van lavendel en jasmijn, alsmede waardevolle extracten van aloë VERA, ECHINACEA en MUCELI zorgt voor onmiddellijke bevochtiging en afvlakking. Het activeert de lokale immuniteit van de huid, beschermt haar tegen vrije radicalen en schadelijke effecten van het milieu. Bij regelmatig gebruik worden rimpels zichtbaar gladgemaakt, herstelt de elasticiteit, elimineert saaiheid en gevoeligheid.

AANBEVELINGEN VOOR HET GEBRUIK VAN:
Het is het beste om ' s avonds voor de huid te zorgen. 'S nachts worden de herstelprocessen in de weefsels van het lichaam geactiveerd. Ga onmiddellijk na het aanbrengen van het product naar bed. Het is aan te raden om het serum 1 uur voor het slapen gaan te gebruiken.
De optimale tijd om het elixir te gebruiken is 17-21 uur. Als het product in de ochtend wordt toegepast, wordt aanbevolen om het te doen in de periode van 7 tot 8 uur.
Als het serum wordt gebruikt met de crème, wordt het 5-10 minuten na het aanbrengen aangebracht.
Als volwassene kan het serum lange tijd gebruikt worden. Persistent resultaat verschijnt na 2-3 maanden gebruik. Indien om een of andere reden het gebruik van serum is gestopt, wordt het effect gewoonlijk enkele maanden gehandhaafd.
Elke 3-4 maanden is het noodzakelijk om pauzes van 1 maand te nemen. Rusttijden zijn noodzakelijk om te voorkomen dat de weefsels worden overspoeld met biologisch werkzame stoffen.

Verpakking: 30 ± 5 ml



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.