WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Extreme hitte bestendige ▶ Volledige koe gespleten leeroppervlakte (die gemaakt van zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige rundleder met een dikte van 1,2 mm ruimte boven), thermische en zachte zweet absorberende katoen binnen, denim manchetten, dat deze handschoenen leveren aan temperaturen tenminste weerstaan 662 ° F (350 ° C) en voldoende om de meeste van de hoge-temperatuur af te handelen.
Dik en zacht ▶ Deze handschoenen zijn gemaakt van bepaalde delen van de koe, die niet alleen dik maar ook zacht en flexibel met extreme hitte / brandwerendheid en lekbestendigheid, snijweerstand en matige olieweerstand. Dus het kan effectief verbeteren van uw werk efficiency.
DUURZAME KEVLAR STITCHING ▶ Deze hittebestendige handschoenen gebruikt Kevlar, dat betekent dat het beter bestand tegen hoge temperaturen dan andere hittebestendige handschoenen en niet gemakkelijk te breken, zeer geschikt voor hoge temperaturen werken. Versterkte palm om de handen op te vangen bij het werken met zwaar gewicht of scherpe objects.Excellent prestaties in zwaar las, aangrijpend hot stuff zoals fornuis en kookgerei en verbranding van kolen of brandhout.
WIDE Toepassinsgebieden ▶ Deze handschoen functies en een uitstekende kwaliteit maakt hem geschikt voor Lassen, Grill, Barbecue, Houtkachel, Oven, Open haard, snijden, tuinieren, Kamperen, Kampvuur, Animal Handling en nog veel meer.
Professionele productie ▶ Kim Yuan heeft meer dan 20 jaar ervaring in de productie van lederen werkhandschoenen, zodat we weten hoe we High Grade leer selecteren en High Quality werkhandschoenen, we zijn ervan overtuigd dat deze handschoenen kan worden vergeleken met de vergelijkbare handschoenen in de markt.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.