FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Extra vroege clementine van hoge kwaliteit en gemakkelijk te pellen. De boom waaruit ze geboren zijn, heeft geen doornen en is smalbladig. De vrucht is zoet en erg sim

€ 0,85 /kilogram prijs zonder belasting
Te onderhandelen

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
6 pallets
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Spanje
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
5 dagen
Laatste bijwerking
1 maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie Huidige bulkaanbiedingen
Beschrijving van de aanbieding

• ✨ Mandarijnen uit Valencia, Pure Mediterrane Essence zonder Schadelijke Behandelingen! ✨?

Ontdek de authentieke ervaring van de mandarijnen van Valencia, met passie gekweekt en rechtstreeks geleverd aan uw bedrijf in heel Europa en Spanje. Wees er trots op uw klanten de versheid van de natuur te bieden zonder compromissen, want onze mandarijnen worden geteeld zonder vloeibare behandelingen of verontreinigingen. Maak van uw etablissement de favoriete bestemming voor liefhebbers van verse mandarijnen!

? Hoogtepunten:
- ? Duurzame teelt: Onze mandarijnen worden geteeld in de zonnige landen van Valencia met milieuvriendelijke methoden. Toegewijd aan duurzaamheid, garanderen wij een puur en natuurlijk product.

- ? Geen vloeibare behandelingen: We zetten ons in om mandarijnen aan te bieden zonder vloeibare behandelingen of vervuilende producten. Wij hechten veel waarde aan de gezondheid van uw klanten en het milieu en zetten in op versheid zonder compromissen.

- ? Export door heel Europa en Spanje: Van de velden van Valencia tot uw bedrijf, wij breiden de kwaliteit van onze mandarijnen uit naar consumenten in heel Europa en Spanje. Verover nieuwe markten met de authentieke mediterrane essentie!

- ? Milieuvriendelijke verpakking: Elke mandarijn wordt zorgvuldig verpakt in milieuvriendelijke materialen, waardoor de versheid en kwaliteit gedurende het hele proces behouden blijven. Een vlekkeloze presentatie voor uw veeleisende klanten.

- ? Voortreffelijke variëteit: Geniet van een verscheidenheid aan mandarijnen, elk geselecteerd op zijn unieke smaak en premium kwaliteit. Van klassieke Clementines tot zoete Satsuma's, wij hebben het perfecte aanbod voor uw klantenkring.

Laat je bedrijf opvallen door het beste van Valencia te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze groothandelsprijsopties en hoe we kunnen samenwerken om de authentieke versheid van Valenciaanse mandarijnen naar uw etablissement te brengen.

? Bel nu en bied uw klanten de puurheid en versheid van onze mandarijnen uit Valencia! ✨

De prijs is afhankelijk van de kalibers en kwaliteit van het product



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.