FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
13 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Exterieur Kleur Noua

€ 0,75 /liter prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
30 liter
Beschikbaar aantal
1000 liter
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
15 dagen
SKU:
C1525613
Laatste bijwerking
8 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Het is een afwasbare verf voor gevels met de volgende eigenschappen: wasbaarheid goede weerstand tegen fysische, chemische en weersbestendigheid, goede slijtage, goede verbergkracht, sneldrogend, waterdampdoorlaatbaarheid, goede hechting aan het substraat, een uni¬formă film verder, mat, die zeer goed in de poriën vult.

Toepassingen: gebruikt voor gevels en binnenoppervlakafwerking onderhevig aan slijtage (bijv. gebouwen). Het wordt aanbevolen voor alle muuroppervlakken, gemeenschappelijk, baksteen, gips, gipsplaat, enz. Het kan consequent worden toegepast op oud metselwerk. Niet aanbevolen uti¬lizarea spuiterij Sockets en andere delen van de gevel die in contact komen met de vloer is alleen verzekerd na de juiste afdichting.

Oppervlaktevoorbereidingsbasis: Nieuwe verf kan worden aangebracht op oppervlakken met een genivelleerd, schoon, droog en dragend vermogen (zonder stoffen die hechting kunnen voorkomen: vet, bitumen, stof, enz.).

Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik moet de inhoud van de emmer zorgvuldig worden gemengd. Niet mengen met andere kleuren. Ongeacht hun type moeten de oppervlakken worden geprimed met Primer acrylverf Expert. Na het aanbrengen van de primer wordt aanbevolen dat hun droogtijd tussen 4 en 6 uur ligt. Nieuwe buitenverf wordt aangebracht met kwast, roller of in twee lagen lucht minder gespoten. Om aas en afzettingen te voorkomen, zal elke verflaag in één stap (zonder onderbreking) worden aangebracht. Indien nodig kan het tot 10% water worden toegevoegd om een meer vloeibare consistentie te verkrijgen en vervolgens te homogeniseren. Er is een pauze recoman¬dată 2 uur tussen het aanbrengen van lagen (bij een temperatuur van 20 ° C en een relatieve vochtigheid van 60%).

Bereik: Nieuwe buitenverf kan 10 tot 12 m2 / L in een laag bedekken, afhankelijk van het type en de kwaliteit van de ondersteuning. Verpakking: plastic emmer. Opslag: In een koele, droge, temperatuur tussen 5 °C en 30 °C in de originele verpakking, ongeopend. Va¬labilitate binnen 24 maanden na de fabricagedatum met de voorwaarden van verpakking en depozitare voldoen. Zie de fabricagedatum en de partijen op de verpakking.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.