WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

DVB-T2 PNI TV801 antenne met versterker, voor digitaal TV signaal 30dB

€ 16,90 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
100 stuks
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
5 dagen
SKU:
PNI-30DB-1DVB
EAN:
5949066516559
Laatste bijwerking
Meer dan een maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Digitale tv-kanalen bekijken die terrestrisch worden uitgezonden in DVB-T2-systeem
DVB-T2 PNI TV801 antenne ontvangt tv-kanalen die gratis worden uitgezonden door de nationale televisie, zoals: TVR HD, TVR 1, TVR 2 TVR Timisoara enz. Momenteel kunnen 12 tv-stations worden ontvangen. De aanwezigheid en kwaliteit van het ontvangen signaal hangt af van de afstand tot het terrestrische emissierelais. De afstand van meer dan 3-5 km of de aanwezigheid van obstakels zoals gebouwen, landvormen kunnen het ontvangen signaal beïnvloeden (zie de kaart op de www.radiocom.ro).
NIEUW
Het dekkingsgebied met DVB-T2-signaal is uitgebreid tot ongeveer 62% van de bevolking
Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. (RADIOCOM) heeft het dekkingsgebied met digitaal terrestrisch signaal uitgebreid tot ongeveer. 62% van de bevolking en 58% van het Roemeense grondgebied.
Digitale terrestrische tv-signaalkaart in Roemenië Radiocom heeft de dekkingskaart bijgewerkt met DVB-T2-signaal voor november 2016. Volgens deze kaart heeft het tijdelijke DVB-T2-project al 63 zenders. Het geschatte servicegebied geeft signaal voor ongeveer 90% van de bevolking en voor ongeveer 84% in het gebied. Bron: https://www.hdsatelit.com/2016/11/harta-semnalui-tv-digital-terestru-in.html
 
HDTV / DVB-T tuner set-top box
Als u een tv hebt zonder een ingebouwde DVB-T2-tuner, kunt u deze antenne samen met de PNI TV901 digitale tuner gebruiken. In het geval van een tv met tuner sluit u de PNI TV801-antenne er rechtstreeks op aan via de meegeleverde coaxkabel.
 
Anti-interferentie 4G LTE filter
PNI TV801 camera tv-antenne is uitgerust met een filter dat alle 3G-, 4G- en 5G-signalen blokkeert die afkomstig zijn van mobiele telefoons, tablets, draadloze netwerken en antennes voor mobiele netwerken, om een optimale, geruisloze ontvangst van digitaal tv-signaal te garanderen.
 
Uitstekende signaalontvangst
De ingebouwde versterker optimaliseert het ontvangen signaal. Frequentiebereik ondersteund: 87,5 - 230MHz / 470 - 862MHz, in de bezile VHF / UHF / FM.
 
4 meter coax kabel
De meegeleverde coaxkabel, met een lengte van 4 meter, maakt de positionering van de antenne in het gebied met het beste signaal mogelijk.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.