FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding


Extreem ruime powerbank met twee USB-poorten waarmee u de energie van twee apparaten tegelijkertijd kunt vernieuwen. De perfecte metgezel van mobiele apparatuur tijdens verschillende reizen, kampen of andere reizen.
Je hebt een overvloed aan poorten - De gadget is uitgerust met maar liefst 4 poorten: 2 die worden gebruikt om de powerbank op te laden (micro USB en USB Type C) en twee USB-poorten om de energie van je mobiele apparaten te vernieuwen.
Krachtige capaciteit - Maar liefst 10.000 mAh is genoeg energie om veel apparaten in nood te ondersteunen. Perfect voor een kampeertrip of een muziekfestival.
Duurzaam en duurzaam - De powerbank behuizing is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering. U kunt doorgaan en het meenemen op elke reis zonder bang te zijn dat het per ongeluk wordt beschadigd tijdens het transport.
Intelligente chip - De gadget heeft een intelligent beheersysteem dat de juiste spanning voor een specifieke apparatuur selecteert . Uw mobiele apparaten ontvangen precies zoveel elektriciteit als ze nodig hebben, waardoor het verloren vermogen met optimale snelheid en zorg voor hun veiligheid wordt teruggewonnen.
9 beschermingsniveaus - Tegen overbelasting, ontlading, overspanning, oververhitting, overstroom, kortsluiting, elektromagnetisch veld. En bovenop dit alles, over-power bescherming en herstel bescherming. Volledige bescherming voor zowel het accessoire als de telefoon.
LED-laadindicator - De ingebouwde indicator toont in% de resterende hoeveelheid elektriciteit die is opgeslagen in de powerbank.

Specificatie:

Merk: Dudao
Naam: K5Pro
Materiaal: aluminium
Batterij type: Lithium Polymeer
Poorten: USB, USB Type-C, micro USB
Ingangsstroom:

micro USB: 5V / 2A |
USB Type C: 5V / 2A

Uitgangsstroom:

USB: 5V / 2A



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.