WELCOME SUMMER
-35%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Dranken Beste Prijs Frisdrank Dranken Sport Energie Frisdrank Prime Hydratatie Drank

€ 1,90 /fles prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 flessen
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Letland
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
7 dagen
EAN:
4549292009064
Laatste bijwerking
4 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

"Prime Hydration" lijkt een merk- of productnaam te zijn die verband houdt met energiedrankjes of hydratatiedranken, maar vanaf mijn laatste update is er geen specifieke informatie beschikbaar over een product met die exacte naam. Energiedrankjes en hydratatiedranken zijn echter vrij gebruikelijk op de markt en bieden een verscheidenheid aan formuleringen die zijn ontworpen om een energieboost te geven of vloeistoffen en elektrolyten aan te vullen.

Energiedrankjes bevatten meestal cafeïne en andere stimulerende middelen, samen met suikers en verschillende vitamines en mineralen, om een snelle energieboost te geven. Aan de andere kant richten hydratatiedranken zich op het aanvullen van vloeistoffen en elektrolyten die verloren zijn gegaan door zweten tijdens lichamelijke activiteit of bij warm weer.

Wanneer u een energiedrank of hydratatiedrank overweegt, is het essentieel om de ingrediënten en voedingsinformatie te onderzoeken om te begrijpen wat u consumeert. Enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden, zijn:

Cafeïnegehalte: Energiedrankjes bevatten vaak een hoog cafeïnegehalte, wat individuen anders kan beïnvloeden en bijwerkingen kan veroorzaken als het te veel wordt geconsumeerd.

Suikergehalte: Veel energiedrankjes bevatten veel suiker, wat bij overmatig gebruik kan bijdragen aan gewichtstoename en andere gezondheidsproblemen.

Elektrolyten: Hydratatiedranken kunnen elektrolyten zoals natrium, kalium en magnesium bevatten om aan te vullen wat verloren is gegaan door zweten.

Extra ingrediënten: Zoek naar eventuele extra vitamines, mineralen of kruidenextracten die in de drank aanwezig zijn en bedenk hoe deze uw gezondheid of prestaties kunnen beïnvloeden.

Het is altijd een goed idee om dit soort dranken met mate te consumeren en rekening te houden met uw individuele gezondheidsbehoeften en gevoeligheden. Als u niet zeker bent van een specifiek product of de ingrediënten ervan, kan het raadplegen van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg persoonlijke begeleiding bieden.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.