FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Digitale alcoholsonde met sleutelhanger

€ 4,27 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
86 stuks
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm3284
EAN:
=VLOOKUP(A534,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Met behulp van een digitale alcoholsonde kunt u eenvoudig, eenvoudig en snel uw alcoholgehalte meten. Door de grootte van de blaastest past hij zelfs in het dashboardkastje van de auto. Het apparaat kan een uitstekende keuze zijn voor houseparty's en feesten. De gadget heeft een LCD-scherm, gloeit in het donker zodat je altijd nauwkeurige metingen kunt doen.

Kersenkoningin cognac kersen
Bij de alcoholkersenbonbon was er bijna geen sprake van dat de blaastest een signaal zou geven. De ingrediënten bevatten ook ethylalcohol, waarbij specifiek op de doos staat: het maximale alcoholgehalte is 5 procent vol. Gabi was een echte held, ze stemde ermee in om zoveel mogelijk cognackersen te eten als ze kon. Hij haalde het tot vier stukken. Direct na het eerste verbruik gaf de sonde 0,5 duizendste aan. Tien minuten later 0,4 duizendste. Dus, als je de cognackersen bonbons van de credent tegenkomt tijdens een familiebezoek in het weekend, is het de moeite waard om minstens een half uur te wachten voordat je vertrekt.

Kenmerken: Bereik: 0,00% - 0,19% BAC of 0,0 - 1,9 g / l2: % BAC en g / L2 x AAA op batterijen. Afmetingen: 11cm x 7cm x 2,5 cmKleur: zwart
Let op, het product kwalificeert als hygiënisch apparaat, in geval van gebruik kan het alleen onder garantie worden vervangen. Onderhevig aan de toepasselijke wetgeving. U heeft geen recht op herroeping!
Als u het product koopt, doet u dit met dit in gedachten!
De widget gebruiken: Het gebruik van de widget is een fluitje van een cent, druk gewoon op de aan / uit-knop en het apparaat is ingeschakeld. Na 10 seconden - waarin het apparaat opwarmt (opwarminscriptie) kunt u de sonde blazen. Na 5 seconden blazen zie je het resultaat.

Wat zit er verborgen in de doos met gadgets?- Digitale alcoholsonde met sleutelhanger



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.