FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
18 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Decoratieve pleister uitzicht rijstkorrel

€ 0,73 /kilogram prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
25 kilogram
Beschikbaar aantal
10000 kilogram
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
15 dagen
SKU:
C1525609
Laatste bijwerking
8 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Het is een decoratieve pleisterstructuur, op zoek naar "rijstkorrel" op basis van acryl-roeren¬mooie dispersies, pigmenten en marmerkorrels die worden gebruikt voor buiten- en binnenafwerking. gewone pleisters, gipspleisters, beton, gipsplaten en oude verf: het kan op elk oppervlak van minerale basis worden aangebracht. Het is weerbestendig, zeer goed bestand tegen mechanische impact, impact, slijtage en krassen.

Voorbereiding van het basisoppervlak: Het contactoppervlak moet volledig droog, glad, schoon, ontstakt en ontvet zijn, zonder losse deeltjes. De reparatiepunten hebben dezelfde structuur als die van het bestaande oppervlak.

Gebruiksaanwijzing: Oppervlakken moeten minstens 24 uur worden geprimed met gipsprimer voordat de decoratieve pleister wordt aangebracht. Het materiaal wordt met de hand aangebracht op een dikte van gipsgranu¬latia (1,5 mm) met roestvrijstalen troffel met een spatel en gebroken cirkelvormig met een gladde plastic vlotter. Niet aanbrengen op zeer kwetsbare oppervlakken (bijv. het schilderen van bestaande klei, kalkpleister, kalkpleister, gipsgevel -. Buiten). Ze zijn niet van toepassing op een bereik van minder dan 2 uur na het einde van de regen (temperatuuromstandigheden die droogbereiding mogelijk maken). Voor de preventie van aas zal gips in één stap in het proces "nat in nat" (zonder onderbreking) worden aangebracht. Dit vereist de aanwezigheid van een voldoende aantal applicators op de steigers; Het zal niet werken onder zeer hoge temperaturen onder directe invloed van de zon, sterke wind, mist, hoge luchtvochtigheid boven de 80% en het risico op regen en vorst. In omstandigheden van hoge temperaturen en zeer hoog wordt aanbevolen dat de toepassing van gips 2% verdunt met water en de binding aan de zijkant van de gevel , die niet direct wordt blootgesteld aan zonlicht. Het wordt aanbevolen om het product opnieuw aan te brengen na het lokale doel van het uitvoeren van reparaties en aanpassingen over een reeds aangebracht oppervlak, omdat deze gebieden opvallen in het algemene uiterlijk van de afwerking. Het substraat en de luchttemperatuur moeten tussen 5 ° C en 25 ° C liggen

Gekleurde pleisters belangrijk: met natuurlijke aggregaten zijn mogelijke variaties in tint; Het zal daarom alleen worden gebruikt met hetzelfde aantal batchmateriaal op hetzelfde oppervlak; anders zal materiaal zich met elkaar mengen om verschillende tinten te vermijden om te voorkomen dat het wordt verkregen. Reinigingsspullen worden onmiddellijk na gebruik gedaan met water of zeepsop. De droogtijd oppervlakkig (aanraking): 04.00 uur, droogheid (bal): 72 uur. Waarden?? zijn geïndiceerd voor een temperatuur van 20 ° C en een relatieve vochtigheid van 60%. Ca.: In de eerste 24 tot 72 uur na het aanbrengen wordt het oppervlak aangetast door regen, sneeuw, vorst, enz. Specifiek verbruik moet worden beschermd. 2,9-3,1 kg / m2. Het verbruik is voor het perfect gladde oppervlak. Het verbruik varieert afhankelijk van de toegepaste dikte en het caracteris¬ticile substraat. Verpakking: plastic emmer van 25 kg. Opslag: Bewaren op een koele, droge temperatuur tussen 5 °C en 30 °C in de originele verpakking, ongeopend. Binnen golven vermogen: 24 maanden vanaf de datum van productie met de voorwaarden van verpakking en opslag voldoen. Zie de fabricagedatum en de partijen op de verpakking.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.