FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
11 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Sound Blaster X1 externe geluidskaart
Sound Blaster X1 externe geluidskaart
Sound Blaster X1

Hoge resolutie USB DAC met Super X-Fi hoofdtelefoonversterker

Ontdek details die je nog nooit eerder hebt gehoord met de Sound Blaster X1.

De supercompacte Sound Blaster X1 is speciaal gebouwd om krachtig en ongerept hoofdtelefoongeluid te leveren en verbetert onmiddellijk de audiokwaliteit met hoge resolutie met de ingebouwde AKM 4377 DAC. In combinatie met de Ti/Burr-Brown INA1620 dual op-amp versterkt en levert de Sound Blaster X1 helder geluid om uw luisterervaring verder te verbeteren. Met andere woorden, de Sound Blaster X1 fungeert als tussenpersoon tussen uw apparaat en uw hoofdtelefoon en levert helderder, luider en effectiever geluid samen met Super X-Fi hoofdtelefoonholografie.

Sluit het rechtstreeks via USB-C aan op je pc, Mac, PlayStation of Nintendo Switch en het zal het geluid van je apparaat met weinig moeite verbeteren. Het beschikt ook over microfoonspeel- en mute-knoppen, evenals een set SmartComms via de Creative-app op pc en Mac, voor naadloze online communicatie tijdens vergaderingen en in-game chats.

ONGEREPT GELUID

Hoor elke laag, elk detail en elke nuance van uw favoriete media. De Sound Blaster X1 bevat een nauwkeurige 32-bits AKM digitaal-naar-analoog converter, in de audiowereld bekend om zijn uitzonderlijke getrouwheid. In combinatie levert de Sound Blaster X1 uitzonderlijke audioprestaties tot 115 dB SNR bij een afspeelresolutie van 24-bits/96 kHz. Het levert een onberispelijke geluidskwaliteit en haalt het beste uit je hoofdtelefoon en afspeelapparaat.

VERBETER UW ERVARING

We weten hoe moeilijk het is om een goede hoofdtelefoon te vinden en we garanderen dat de Sound Blaster X1 je paar een indrukwekkende en krachtige akoestiek zal geven zonder in te boeten aan geluidshelderheid. De Sound Blaster X1 maakt gebruik van de top-of-the-line Ti/Burr-Brown INA1620 dubbele op-amp met geïntegreerde dunne-film weerstandsparen en EMI-filtering om een hoog uitgangsvermogen te leveren met extreem lage vervorming en overspraak, wat een hifi-geluid levert voor uw luisterervaring.

De Sound Blaster X1 is ook in staat om hoofdtelefoons met een hoge impedantie tot 600 aan te sturen, zelfs studioklasse. Geniet van de volledige specificaties van je favoriete hoofdtelefoon, waar je ook bent, met dit draagbare audioaccessoire. Als je je hoofdtelefoon te weinig hebt gebruikt, is dit je kans om ze te maximaliseren.

MEESLEPEND SURROUNDGELUID

Er gaat niets boven surround sound in de bioscoop, en dat is waar de Sound Blaster X1 om de hoek komt kijken. Hoewel je niet de klok rond in de bioscoop kunt zijn, neemt de Sound Blaster X1 je zeker mee op reis, waar je ook bent.

Met full-range 5.1 en 7.1 audiostream-opties voor surround sound-virtualisatie, evenals de bekroonde holografie van Super X-Fi-hoofdtelefoons, kunt u met deze USB DAC moeiteloos surround sound-effecten in hoofdtelefoons ervaren, vooral dialogen in films met een natuurlijk en realistisch geluidsbeeld dat diep meeslepend en zeer natuurlijk is, net als in de bioscoop, zonder audiosignalen en effecten uit de omgeving te verliezen.

PROBLEEMLOZE INSTALLATIE

Met een handige plug-and-play USB-C-interface maakt de Sound Blaster X1 rechtstreeks verbinding met uw pc, Mac of gameconsole en hoeft er geen stuurprogramma's te worden geïnstalleerd.

Sluit de Sound Blaster X1 gewoon aan op uw apparaat en geniet van directe volume- en helderheidsboosts voor alle media van uw favoriete apps en muziekspelers, waaronder Netflix, Spotify, Apple Music en zelfs YouTube. In combinatie met een draagbaar en lichtgewicht chassis is de Sound Blaster X1 in feite een professioneel audiosysteem dat in je zak past!

HANDIGE BEDIENING

Krijg eenvoudig toegang tot handige functies zoals volume, microfoondemping en Super X-Fi-bedieningselementen op de Sound Blaster X1 zonder dat u door meerlaagse instellingen op het scherm hoeft te navigeren. De mute-knop is vooral handig wanneer u een headset gebruikt tijdens een gesprek!

ALLES KAN GEPERSONALISEERD WORDEN

De Creative-app geeft je meer controle over hoe je luistert. Personaliseer het geluid met equalizerinstellingen of pas de equalizerband naar wens aan om een luisterervaring te creëren die echt van jou is.

U hebt ook toegang tot een uitgebreide reeks audioverbeteringen om de juiste sfeer te creëren voor gamen, films kijken en meer. Dompel jezelf onder in video's met Surround via de Acoustic Engine of activeer de Scout-modus om complexe in-game audiosignalen te versterken en een voorsprong te krijgen op je tegenstander.

COMMUNICEER SLIMMER

Dankzij het smart fun pakket



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.