FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

CELLULESS VACUÜM MASSAGER MD

Bij regelmatig gebruik van Celluless MD krijgt de huid haar stevigheid, gladheid en gezonde uitstraling terug. De bloedsomloop zal verbeteren en het lichaam zal worden gereinigd van gifstoffen. Het innovatieve vacuümmassageapparaat is een alternatieve, niet-chirurgische methode om onnodige kilo's kwijt te raken en om "sinaasappelhuid", d.w.z. cellulitis, te elimineren.

Vacuümmassage verbetert de bloed- en lymfecirculatie, waardoor gifstoffen beter uit het lichaam worden verwijderd. Diepe vacuümmassage (met cupping-effect) ontspant het compacte weefsel, waardoor de spieren worden ontlast. Door de gesloten cellen te openen, wordt overtollig vocht uit het weefsel verwijderd.

"Sinaasappelhuid" is een abnormale verdeling van vetweefsel, waardoor plooien en knobbels op de huid van de dijen, billen, knieën en armen ontstaan. Het is niet alleen een cosmetisch en visueel defect, maar ook een gezondheidsprobleem. Veel vrouwen klagen over pijn en vermoeidheid. Celluless MD helpt cellulitis te verminderen, wat nu een veel voorkomende aandoening is voor vrouwen van alle leeftijden en gewichten.

Inbegrepen:

Celluless MD stimulator
Laadpaal
Kleine bubbel met massageroller
Grote bubbel met twee massagerollers
Wisselstroomadapter
Originele verpakking



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.