FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
10 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Ergonomisch, lichtgewicht ontwerp past zich perfect aan elke hand aan Het mengen is nog nooit zo handig geweest. Ergonomisch, lichtgewicht ontwerp past op elke hand. Soft-touch, antislip handgreep en gemakkelijk toegankelijke en grote knoppen zorgen voor optimaal comfort en volledige controle over het apparaat.

Perfecte voedseltextuur dankzij traploze snelheidsregeling en Turbo-functie. Soepele snelheidsregeling binnen de voorgestelde 12 stelt u in staat om de meest geschikte snelheid voor ons gerecht te kiezen. Om het maximale vermogensniveau voor de meest veeleisende gerechten te bereiken, drukt u op de Turbo-knop.

Versnipperde producten in seconden Het hakken van uien veroorzaakt vaak tranende ogen. Nu kun je jezelf deze ergernis besparen. Met de handige shredder kun je snel en eenvoudig groenten, kruiden, noten, vlees en kaas malen. Het is klaar voor gebruik in slechts een paar seconden en gemakkelijk schoon te maken omdat de container (zonder het gemotoriseerde deksel) vaatwasmachinebestendig is.

De mengcontainer helpt ook bij het meten van de ingrediënten. Bereid je vaak kleine porties? De mengcontainer dient ook als maatbeker voor het meten van ingrediënten. Dankzij het aangesloten deksel kunt u de container met de inhoud sluiten en in de koelkast bewaren.

Zorgt voor een probleemloze ontkoppeling van de aansluitingen van het lichaam van het apparaat Het zorgt voor een probleemloze en zeer handige ontkoppeling van de aansluitingen van het lichaam van het apparaat. Als je klaar bent, laat je je uitrusting met één klik los. Nu kunt u ze snel en eenvoudig reinigen onder stromend water of in de vaatwasser.

Type: Staafmixer
Vermogen: 600 W
Aantal snelheden: 12
Turbo / Pulse-functie: Ja
Snijmessen: roestvrij staal
Tip: Kunststof
Vaatwasmachinebestendig: Ja
Netsnoer lengte: 140 cm
Accessoires inbegrepen:
- 2 x beschermhoes

- 1 x mengcontainer / maatbeker

- 1 x Hand Plastic Blender

- 1 x universele shredder

Kleur: wit
Afmetingen: 39,3 x 5,5 x 6,2 mm
Gewicht: 1.1 kg



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.