FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Baseus Videokabel High Definition Serie HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75m Zwart

€ 2,92 /stuk prijs zonder belasting
Bestellingen
Het aanbod vervalt binnenkort
Haast je, aanbieding vervalt vandaag. Aarzel niet om de kans te missen!

Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Slowakije
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Baseus - Always
SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Contact Telefoontje

Baseus Videokabel High Definition Serie HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75m Zwart - beschrijving

Baseus High Definition Series HDMI 2.0-kabel biedt een uitstekende beeldkwaliteit tot 4K. Dankzij de perfecte synchronisatie van audio en video kijk je comfortabel naar je favoriete films en series, en dankzij het gebruik van de nieuwste HDMI 2.0-standaard kan een bandbreedte tot 18 GB/s worden bereikt. De kabel ondersteunt ook dynamische HDR, wat een fantastische beeldhelderheid en rijke details garandeert.
Hoge beeldresolutie
Beelden van de hoogste kwaliteit zijn nu binnen handbereik. De Baseus High Definition Series-kabel garandeert een resolutie tot 4K bij 60 Hz. Hij is compatibel met HDMI 2.0 en je sluit hem naadloos aan op verschillende apparaten zoals een computer, PS 3 laptop, PS 4 of settopbox. De kabel geeft het beeld weer in een beeldverhouding van 21:9 en biedt twee modi: dupliceren en uitbreiden.
U zult elk detail opmerken
Het product ondersteunt dynamische HDR, wat betekent dat het kleuren perfect weergeeft en een nog rijker gedetailleerd beeld geeft. Hiermee kunt u altijd genieten van uitstekende kwaliteit - bekijk uw vakantiefoto's, organiseer een filmavond en werk comfortabel op het grote scherm. Baseus zal u voorzien van afbeeldingen die u zullen verrassen met een hoge resolutie, veel details en natuurlijke, levendige kleuren.
Creëer een bioscoop in je eigen huis
Wat maakt de Baseus HDMI-kabel nog meer zo goed voor het kijken van films? Het garandeert een perfecte synchronisatie van beeld en geluid. Zo kun je nog meer ondergedompeld worden in de wereld die door je favoriete regisseur is gecreëerd. Organiseer een filmnachtmarathon voor jou en je vrienden, of creëer een privéthuisbioscoop om comfortabel nieuwe afleveringen van een verslavende serie te kijken.
Het zal je lang van dienst zijn
De adapter is duurzaam en verrassend slijtvast. De vergulde connectoren zijn nauwelijks onderhevig aan slijtage of oxidatie, waardoor je er lang plezier van zult hebben. De duurzame PVC-vlecht beschermt de vertinde koperen kabeldraad, waardoor de adapter bestand is tegen buigen en onbedoeld schokken. U zult het dagelijks met succes gebruiken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u het te snel beschadigt.


Betalingswijze

  • Overdracht

Verzendingswijze

  • Binnenlandse verzending
  • Verzending naar het buitenland

Andere aanbiedingen van de groothandelaar

Andere aanbiedingen in deze categorie

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.