FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
17 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Met een hoogwaardige kabel met USB Type C-connectoren kunt u niet alleen uw telefoon, maar zelfs een laptop van stroom voorzien - dankzij de aanpassing aan de belasting met een stroomsterkte tot 100 W. Hij ondersteunt ook veel normen voor snel opladen, dus door de telefoon op de oplader aan te sluiten, hoef je jezelf niet met geduld te bewapenen!
Specificatie:

Merk: Baseus
Overdrachtssnelheid: tot 480 Mbps
Maximale belasting: tot 100 W
Type connector: USB Type C - USB Type C
USB-standaard: USB 2.0
Lengte: 1,2 m

De belangrijkste voordelen van de Baseus Crystal Shine Series USB Type C - USB Type C kabel:

Dankzij de aanpassing aan een belasting met een vermogen tot 100 W, kunt u smartphones, MacBooks, laptops of iPad-tablets opladen die worden gevoed via USB Type C, evenals de Nintendo Switch-console en andere apparaten die worden gevoed via USB Type C-connector
Het ondersteunt veel snellaadstandaarden, incl. Snel opladen of stroomvoorziening tot 100 W
De intelligente chip past het optimale vermogen aan voor stabiel en veilig opladen, zodat de kabel niet warm wordt
Transmissiesnelheid tot 480 Mbps zorgt voor snelle gegevensoverdracht
Onderscheidend, uniek ontwerp

Laden en snelle gegevensoverdracht in één keer De USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Series-kabel is aangepast aan een belasting met een vermogen tot 100 W, waardoor u het apparaat van stroom kunt voorzien en tegelijkertijd gegevens kunt overbrengen. Het is compatibel met veel snellaadstandaarden, incl. Snel opladen of Power Delivery. Dit is een machtige kabel voor speciale taken! Je kunt het gebruiken om zowel smartphones als laptops op te laden die zijn uitgerust met een USB Type C-poort, en zelfs de Nintendo Switch-console.
Hoge kwaliteit De gevlochten hoes van de USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine-serie met een duurzame textuur heeft extra versteviging waar de stekker op de kabel wordt aangesloten. Het is dus bestand tegen buigen en strekken. Er zit een 8-aderige koperen kabel in, die dankzij een intelligente chip niet opwarmt, zelfs niet tijdens gelijktijdig opladen en gegevensoverdracht.
Unieke uitstraling en comfortDe Baseus Crystal Shine serie heeft een uniek design. Naast de stekker zit een stijlvol ornament dat fonkelt met gereflecteerd licht. De kabel is 1,2 m lang, waardoor je hem gemakkelijk thuis of in de auto kunt gebruiken. Het is verkrijgbaar in verschillende elegante kleuren.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.