FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
20 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Baseus Travel Charger Super Si Pro mini Snellader, C + U, PD 3.0, QC

€ 10,20 /stuk prijs zonder belasting
Bestellingen
Het aanbod vervalt binnenkort
Haast je, aanbieding vervalt vandaag. Aarzel niet om de kans te missen!

Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Slowakije
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Baseus - Finish - Only
SKU:
CCSUPP-E02
EAN:
6953156206359

Contact Telefoontje

Baseus Travel Charger Super Si Pro mini Snellader, C + U, PD 3.0, QC - beschrijving

Intelligente wandlader met Europese connector en ondersteuning voor tal van snellaadtechnologieën. Een compacte gadget met 2 poorten: USB Type C en USB. Perfect voor het vernieuwen van de energie van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets of zelfs laptops.
Compendium voor snelladen - Het accessoire ondersteunt de populairste snellaadtechnologieën - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) en Quick Charge (QC 3.0)
Onmiddellijke energievernieuwing - Dankzij de bovengenoemde varianten van snelle energievernieuwing kan uw apparatuur zijn volledige vermogen terugwinnen, zelfs meerdere malen sneller dan met standaardladers.
Ook voor laptops - PD-technologie stelt u in staat om niet alleen smartphones op te laden, maar ook laptops die zijn uitgerust met een USB Type C-poort . Met de juiste kabel biedt de adapter een laadsnelheid die vergelijkbaar is met een klassieke voeding.
2 apparaten tegelijkertijd - 2 poorten waarmee u verbinding kunt maken en zo de energie van 2 apparaten tegelijkertijd kunt vernieuwen! U hoeft niet te wachten tot de eerste hardware klaar is met opladen om de tweede aan te sluiten.
Hoogwaardige materialen - Gemaakt van een combinatie van brandwerende en duurzame materialen: PC en ABS . Bestand tegen vallen en overmatige verwarming.
Intelligente chip - Het accessoire heeft een intelligent beheersysteem dat de optimale spanning aanpast aan de specifieke apparatuur. Uw apparaat krijgt precies zoveel stroom als het nodig heeft om in de kortst mogelijke tijd te herstellen, zonder het risico van beschadiging van de batterij.
Verschillende beschermingsniveaus - Onder andere tegen overladen, oververhitting en kortsluiting. Volledige bescherming van zowel het accessoire als de apparaten die worden opgeladen.
Nadenken over de batterij en elektriciteitsrekeningen - Wanneer uw apparatuur volledig is opgeladen, wordt de oplader automatisch uitgeschakeld, waardoor de batterij van het apparaat wordt opgeladen en energie wordt bespaard.
Breed bereik van voedingsspanning - Het spanningsbereik van 100 - 240V zorgt voor een probleemloos gebruik van de adapter over de hele wereld. Met de juiste adapter kunt u hem meenemen op elke reis!
Specificatie:

Merk: Baseus
Materiaal: PC + ABS
Plug: Europees
Poorten: USB Type C PD, USB
Spanning / Stroom (Ingang): 100 - 240V / 1.2A
Spanning / stroom (uitgang): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5AUSB - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A
Vermogen: 30W (max)


Betalingswijze

  • Overdracht

Verzendingswijze

  • Binnenlandse verzending
  • Verzending naar het buitenland

Andere aanbiedingen van de groothandelaar

Andere aanbiedingen in deze categorie

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.