FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Draadloze autostofzuiger met een set accessoires
Vijand van vuil? Net als een haai uit de Jaws-film is de Baseus-stofzuiger een echte bedreiging ... voor vuil. Met het grote zuiggat, 4000 Pa zuigkracht en 65W zorgt Shark One snel voor schillen, haren, kruimels en sigarettenpeuken. Geen genade.
Waar je ook maar wilt ? Toepasbaar voor zowel binnen als buiten de auto, kan ook thuis worden gebruikt.
Een draadloos ontwerp? Lichtgewicht, draadloos en gratis. Met een batterij van 2400 mAh biedt de stofzuiger een bijna grenzeloos reinigingscomfort. Het was nooit even gemakkelijk!
Meerdere reinigingsmanieren? Met meer mensgerichte accessoires komt hij tegemoet aan verschillende reinigingsbehoeften. Naast de stofzuiger bevat het pakket een borstelzuigmond, een gezamenlijke zuigmond en een verlengde slang.
Ruisonderdrukking? Met een geoptimaliseerd uitlaatrooster maakt de stofzuiger effectief geluid, slechts een klein beetje luider dan informele gesprekken binnenshuis.
Een filter van chirurgisch staal? Een filter op medisch niveau gemaakt van een roestvrijstalen legering. Het filterscherm kan herhaaldelijk zonder schade met water worden gewassen. Het is duurzaam en efficiënt.
Zelfs voor de donkerste hoeken? Dankzij de ingebouwde lichte vervuiling heeft hij geen plek om zich te verstoppen. Zelfs in de krapste en donkerste gebieden.
Batterij onder controle? Een werktijd van een stofzuiger is ongeveer 22 minuten. Maar het accessoire heeft een handig batterijdisplay dat u op elk moment de status ervan kan vertellen. U hoeft zich geen zorgen te maken over een plotseling stroomtekort.
Stop het in de tas en gaan! ? Als alles schoon en glanzend is, kun je Shark One en al zijn accessoires in de handige handtas stoppen. Gemakkelijk te vervoeren en alle elementen altijd op één plaats te verzamelen.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.