FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
16 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

BALI Blucher Espadrilles

€ 14,00 /paar prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
24 paar
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Spanje
Goederengroep
Nieuw  
Laatste bijwerking
8 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Blucher vrouwen espadrilles met plateauzool authentieke jute en natuurlijk esparto met de hand genaaid met tropische bloemen patroon in blauwe en witte tinten 's nachts. Exclusief design limited edition die past bij je outfit land, stedelijk of Ibiza strand. Perfect om te dragen met jeans, rokken, broeken of shorts. Comfortabele espadrilles handgemaakt door ervaren esparto ambachtslieden in Spanje.

Authentieke sandalen, espadrilles blucher Vrouwen Esparto zolen platform of een hoge kwaliteit jute. Exquisite design geïnspireerd door de groene en weelderige tropische vegetatie van het eiland Bali in Indonesië. Een af ​​afgedrukt met ecologische inkten die milieuvriendelijk zijn.

Jute espadrilles perfect te combineren met je look stedelijk, land of op het strand. Conjoined perfect met kleding, jeans, broeken, rokken of korte broeken, jurken en zelfs meer casual cut.

Uw comfort en kleed stad, maken deze espadrilles jute, de perfecte reisgenoten deze zomer vakantie. Een elegant en tijdloos design geïnspireerd door de weelderige wildernis van het Indonesische eiland Bali. Ideaal voor de zomer, lente en de herfst, en als je het geluk hebt in een warme plek om te wonen zijn, kunt u ze het hele jaar door te dragen.

De Bali sandalen zijn veelzijdig, kan worden gecombineerd met vrijwel elke look of trend. Geniet van het prachtige fietstochten door het platteland of de stad vulplaten deze authentieke natuurlijke esparto espadrilles.


Bijlagen
Download bestand dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(4).pdf Download bestand dorothy-mambo-mogambo-ss17(4).pdf


Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.