FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
21 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Baby Watcher VB603

€ 40,12 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 80,23


Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
5 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm7403
Laatste bijwerking
3 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

De VB603 babyfoon is het perfecte hulpmiddel om je kind in de gaten te houden. Deze 3,2-inch visuele camera draadloze babyfoon is een betrouwbaar product. Het heeft hoge kwaliteit en functionele kenmerken om aan de verwachtingen van moderne ouders te voldoen.

De VB603 babyfoon heeft geen aparte opslagmodus nodig en is direct gemakkelijk te gebruiken. Dankzij de voeding met een spanning van 5V werkt hij betrouwbaar. Deze babyfoon heeft geen zoomfunctie en maakt geen gebruik van netstroom.

Het bedrijfstemperatuurbereik is van 10 tot 25 graden, dus het kan in de meeste omgevingsomstandigheden correct worden gebruikt. Het is gemaakt van ABS-materiaal, wat het apparaat duurzaamheid en betrouwbaarheid geeft.

De VB603 babyfoon heeft uitstekende aanvullende parameters, zoals console type 06. Het stemtype is een luide intercom, dus het zendt duidelijke en begrijpelijke geluiden uit. De infrarood nachtzichtafstand is 5-8 meter, zodat u uw kind ook in het donker gemakkelijk kunt observeren. De voeding is een elektrische aansluiting, die zorgt voor een betrouwbare en langdurige werking.

De VB603 babyfoon heeft een uiterst praktisch en draagbaar ontwerp. Hij is uitgerust met een tweeweg intercomfunctie, zodat u gemakkelijk met uw kind kunt communiceren. Het voert ook temperatuurbewaking uit, zodat u altijd het comfort van uw kind kunt volgen.

Het apparaat heeft ook een ingebouwde muziekspeler en een nachtzichtfunctie met een automatische sensor. Dankzij de digitale signaaloverdracht krijgt u een stabiel en storingsvrij beeld op het 3,2" LCD-kleurenscherm. De batterij heeft een lange levensduur van maximaal 5 uur in spraakgestuurde modus.
De VB603 babyfoon is meertalig.

Ontdek het comfort en de veiligheid van de VB603 babyfoon en geniet van de gemoedsrust dat je je kindje altijd in de gaten kunt houden. Deze betrouwbare en veelzijdige babyfoon is de perfecte keuze voor moderne ouders.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.