FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
16 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Autocamera TRACER MobiDrive

Autocamera's zijn apparaten die steeds vaker in onze auto's te vinden zijn. Ze bieden bescherming bij een botsing of ongeval tegen een poging om een ​​verzekering af te sluiten door een oneerlijke chauffeur. Vaak kunt u met een autocamera-opname de dader van het ongeval duidelijk identificeren. Met Tracer MobiDrive voelt u zich nog veiliger, zowel tijdens ritten buiten de stad als tijdens het rijden in krappe stadsstraten. De Tracer MobiDouble autocamera komt ook goed van pas voor het vastleggen van prachtige uitzichten tijdens het rijden. De Tracer autocamera is uitgerust met een groot en duidelijk 2,4" LCD-scherm.

Loop-opname
De loop recording functie zorgt ervoor dat je nooit ruimte tekort komt op je geheugenkaart. Lusopname betekent dat wanneer het eerder opgenomen materiaal de hele geheugenkaart vult, het apparaat de volgende bestanden opslaat in plaats van de bestaande, en de camera de nieuwe opnames overschrijft in plaats van de oudste.

Bewegingsdetector
De Tracer MobiDrive camera is voorzien van een bewegingssensor, dit betekent dat deze automatisch begint met opnemen wanneer de auto in beweging komt. U kunt een geheugenkaart tot 32 GB in de Tracer camera plaatsen.

Microfoon
MobiDrive is uitgerust met een microfoon, waardoor je tijdens de route of een onvoorziene gebeurtenis op de weg niet alleen het beeld, maar ook het geluid opneemt.

Eenvoudige bediening en eenvoudige montage
De Tracer MobiDrive camera heeft een 2,4" scherm, waarmee je een voorbeeld van opgenomen materiaal kunt bekijken, de kadrering kunt corrigeren en gemakkelijk menu-instellingen kunt selecteren. De set bevat een zuignaphouder, zodat je de camera gemakkelijk in je auto kunt monteren.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.