WELCOME SUMMER
-35%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Apple iPhone 6s 64GB + nieuwe magneet snellaadkabel en nieuwe adapter voor iPhone en nieuwe stekker, evenals nieuwe Flip Flop Cover.
De Apple iPhone 6s 64GB in Space Gray overtuigt met zijn 12 megapixel camera en een Touch ID vingerafdruksensor.
Wat biedt iPhone 6s?
De Apple iPhone 6s 64GB biedt je een 4,7" Retina HD display met 3D Touch. De camera heeft Focus Pixels en True Tone Flash en stelt je in staat om Live Photos te maken: De 1,5 seconde voor en na het daadwerkelijke beeld worden ook opgenomen. Aan de voorkant is het toestel uitgerust met een 5 megapixel FaceTime HD-camera, die ook perfect is voor selfies. LTE tot 300 Mbit/s en WLAN maken snel surfen op het internet mogelijk. Het ontwerp kenmerkt zich door de continue unibody look.
Waarom iPhone 6s nog steeds de moeite waard is
De iPhone 6s is een smartphone van de negende generatie van Apple en was voor het eerst beschikbaar in september 2015. Sindsdien heeft de Amerikaanse fabrikant een aantal andere opvolgermodellen uitgebracht. De aanschaf van de Apple iPhone 6s is nog steeds de moeite waard: Het toestel scoort met zijn lage prijs en ondersteunt nog steeds alle nieuwe iOS-updates. Hierdoor heeft je iPhone altijd het nieuwste besturingssysteem en biedt het je alle gebruikelijke functies. Het bijzondere aan de 6s is het formaat: het is de meest compacte iPhone op de markt.
Voor wie zijn de 6'ers geschikt?
De Apple iPhone 6s is een echte aanrader voor alle Apple fans die een goedkoop toestel willen. Betaal minder voor uw iPhone zonder concessies te doen aan kwaliteit en functies. De vingerafdruksensor, de twee bekroonde camera's en de A9-chip met 64-bits desktoparchitectuur maken van de iPhone 6 een allround solide smartphone voor dagelijks gebruik. Een ander pluspunt is de comfortabele en intuïtieve bediening, die het zelfs voor nieuwe gebruikers gemakkelijk maakt.
Het apparaat is in A staat / zo goed als nieuw maar verkocht als gebruikt zonder garantie.
Alle werkende batterijen van alle apparaten zijn allemaal 70-100% opgeladen
Het apparaat is getest met iTunes.
Zonder Simlock dus gratis voor alle netwerken.
De goederen worden verkocht onder uitsluiting van enige garantie, geen conversievermindering of retournering.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.