FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
19 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

3MK antivirusfolie voor het gehele scherm Productbeschrijving + belangrijkste kenmerken

Silver Protection 3mk 7H full-screen antivirusfolie voor Galaxy S21 Plus Perfect passend op het scherm van de Samsung Galaxy S21 Plus is de Silver Protection folie van het gerenommeerde merk 3mk een product dat naast de beschermende eigenschappen van ons display verwijdert bacteriën die zich erop ophopen. De antimicrobiële coating die erin wordt gebruikt, doodt 99,9% van de bekende virussen, bacteriën, schimmels en schimmels. De folie werkt altijd en beschermt ons scherm tegen bacteriën die zich tijdens het dagelijks gebruik erop ophopen.



Producthoogtepunten: Merk
3mk
Serie
Zilveren bescherming
Product type
Antivirus beschermfolie
Compatibiliteit
Samsung Galaxy S21 Plus





Waarom is het de moeite waard om dit product te kopen? Dikte: slechts 0,17 mm Oppervlaktehardheid: 7H 3x verhoogt de duurzaamheid van het scherm Case Friendly - compatibel met de case Beschermt tegen krassen Barstbestendige Self-Heal™-technologie - zelfherstellend Setinhoud: 1 x SilverProtection-folie, Anti-Bubble Card ™, Reinigingsset



Extra informatie: Een groot voordeel van de Silver Protection 3mk folie is de flexibiliteit waardoor deze ook het ronde deel van het scherm beschermt. Om de levensduur van de folie te verlengen, heeft de fabrikant besloten een zelfregenererende coating te gebruiken, waardoor de folie altijd werkt en kleine beschadigingen of krassen die tijdens het gebruik van de telefoon ontstaan, kunnen worden geëlimineerd. Dankzij Self-Heal™ kunnen we nog langer genieten van het gladde oppervlak van de folie en zijn de belletjes die ontstaan tijdens het leggen binnen 72 uur verdwenen. LEES HET! * Na het aanbrengen van de folie bestaat de kans op luchtbellen of montagesporen. Dankzij de Self-Heal™-technologie verdwijnen ze binnen 72 uur.


3mk is een Pools merk dat voornamelijk gehard glas, hybride brillen, hoesjes en beschermfolies produceert. Alle 3mk®-producten zijn met de grootste zorg gemaakt, ontworpen om de beste, mogelijk onzichtbare bescherming voor onze apparaten te bieden. Het merk kenmerkt zich door een ruime ervaring, hetgeen wordt bevestigd door diverse tests, certificaten en onderscheidingen.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.