WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

ANTI-INFLAMMATORY VOOR NATUURLIJKE GEZICHTSBEHANDELING

€ 2,76 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 partijen
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Rusland
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
SCR(4)-SIB
Laatste bijwerking
1 jaar geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

ANTI-INFLAMMATORY VOOR NATUURLIJKE GEZICHTSBEHANDELING
Voor een problematische huid

Een goed verzorgd gezicht en een gladde huid zijn tekenen van jeugd en gezondheid. Huidcellen worden voortdurend bijgewerkt, maar vanwege ouderdom gerelateerde veranderingen en de schadelijke effecten van de omgeving worden oude dode cellen niet meer op tijd bijgewerkt. Hierdoor wordt de huid dof, droog, onregelmatig en verschijnen fijne rimpels. Om verouderde cellen te verwijderen en de huid te vernieuwen, wordt een natuurlijke gezichtsscrub gebruikt. Hij reinigt niet alleen de dermis laag van dode epidermis, maar ook van cosmetica residuen, stof, vet, die zijn opgebouwd in de poriën van de huid en zuurstof, vocht en nuttige elementen voorkomen dat de diepere lagen van de huid te bereiken.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Cais) formă de Pulbere de Semințe, Hippophae Rhamnoides oil, Butyrospermium Parkii (Shea) Butter, Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alcool, Glyceryl stearate citrate, Glicerina, Pantenol, Chamomilla recutita ulei esențial, Pinus silvestris ulei esențial, Salvia officinalis ulei esențial, gumă Xantan, Acetat de Tocoferil, Magnolia Officinalis extract de Scoarta,Matricaria chamomilla extract de Rosa cinnamomea extras, Menhta piperita extract de Salvia officinalis extract.

Natuurlijke gezichtsscrub "Ontstekingsremmend" speciaal ontworpen voor probleemhuid. Dankzij de actieve ingrediënten, bevordert de diepe reiniging van de poriën, verwijdering van uitslag op de huid en normaliseert de talgklieren. Bij regelmatig gebruik worden diepe rimpels verzacht, de huidelasticiteit verhoogt en de huid egaliseert.
Abrikoos shell in deeltjesvorm bevordert diepe reiniging poriën, verbetert de bloedcirculatie, waardoor stimuleert de opname van voedingsstoffen. Duindoorn oliebron vermindert de ontsteking en irritatie, heeft een verzachtende, voedende, verjongende, toning, hydraterende, beschermende en genezende eigenschappen. Het elimineert ook perfect droogheid en peeling van de huid, helpt de toon, elasticiteit en elasticiteit van de huid te verbeteren. Shea butter kalmeert de huid door in te werken op de ontstoken plekken, elimineert jeuk en irritatie. Kamille etherische olie is ideaal voor de verzorging van de gevoelige huid, helpt bij de bestrijding van acne en beschermt de poriën tegen vervuiling. Essentiële olie van pijnboom verlicht irritatie, vermindert zwelling op het gezicht. Sage etherische olie normaliseert de afscheiding van de talgklieren en bestrijdt bacteriën op het oppervlak van de huid. Vitamine E voorkomt veroudering van de huid, verhoogt de elasticiteit, normaliseert de lipidenbalans. Magnolia en kamille-extracten hebben een sterk bacteriedodend, ontstekingsremmend en verzachtend effect. Rozenbottel en muntextracten bevatten sporenelementen die het cellulaire metabolisme verbeteren en helpen om vocht in de huidcellen perfect te behouden.

Wijze van gebruik:
Aanbrengen op de vochtinbrengende huid, masseren met lichte cirkelvormige bewegingen, grondig spoelen met water. Gebruik niet meer dan 1-2 keer per week. Het wordt niet aanbevolen om te gebruiken als er schade is aan de huid, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik alleen voor uitwendig gebruik.

VERPAKKING: 50 ± 5 ml

HOUDBAARHEID: 1 jaar, na opening 3 maanden.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.