FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

A2 oordopje 3 5 mm oorreiniger en endoscoop 6 leds

€ 10,09 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
33 stuks
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

1080P HD draadloze otoscoop oorsmeer verwijderen tool met digitale oordoscoop licht, zeer eenvoudig en veilig te gebruiken, helpt u controleren oren, mond, neus of andere lichaamsdelen altijd en overal.
3,5 mm veilige en constante temperatuur: met deze innovatieve oorendoscoop kunt u eenvoudig oorsmeer verwijderen of onderzoeken op oorinfecties. Het biedt een beeld met een hoge resolutie, waardoor u een zeer nauwkeurig onderzoek van de gehoorgang en het trommelvlies kunt uitvoeren. Deze 3,5 mm oorendoscoop is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Maak je geen zorgen of het warm of koud zal zijn, het ingebouwde systeem regelt het bij een constante temperatuur.

Waterdicht en oplaadbaar USB-ontwerp: IP67 waterdichte oorendoscoop, meer geschikt voor volwassenen, kinderen en huisdieren. Geschikt voor dagelijkse reiniging, gemakkelijk schoon te maken met water of af te vegen met alcohol, eenvoudig en handig! Deze endoscoop otoscoop is praktisch voor de dagelijkse controle van de oren, neus, mond, keel en andere gezondheidsproblemen. U kunt zorgen voor de gezondheid van uw familie of vrienden, en zelfs voor uw huisdieren.

Een onmisbaar huishoudelijk hulpmiddel: als u jeuk of ongemak in uw oren voelt, kunt u uw oor gemakkelijk controleren op ontstekingen met een oorendoscoop. Het is uitgerust met een oplaadbare 350mAh batterij voor lange werkuren, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen.

Gemaakt van medische PC + siliconen materiaal, organische kwaliteit, zacht, en de siliconen beschermende plug kan worden aangepast aan verschillende oren. Met een geschikte hellingshoek, die niet alleen oorsmeer effectief reinigt, maar ook de gehoorgang niet krast. Het past bij de diepte van de gehoorgang, die onze gehoorgang en trommelvlies kan beschermen tegen letsel.

Kenmerken:1. Ultraplatte 3,5 mm lens2. 500W pixels, overgevoelige sensor3. Draadloze WiFi-verbinding, gemakkelijk te gebruiken4. Innovatie Q-elastische ooremmers

Specificaties:

Vlas diameter: 4,5 mm.
Brandpuntsafstand: 1,5-2 cm.
pixels: 5.0mp
Resolutie: 1080P
Beeldsensor: COMS
Frame rate: 30fps
Omgevingstemperatuur: -10 ~ 50 °C.
Zwaartekrachtsensor: 4 assen
Lichtbron: 6 x LED's (5 x wit licht, 1 x blauw licht)
Batterij capaciteit: 250 mAh.
Opladen vanaf Ti Ich: 90 minuten
Werktijd: 90 minuten.
Standby-tijd: 120 dagen
Waterbestendigheid: (alleen lens!)
Compatibele apparaten: De meeste Android- en iOS-smartphones en -tablets (ondersteunt geen weergave op een computer).

Het arrangement is inclusief:
1 x otoscoop.5 x oordop.5 x wattenstaafje3 x schilferend wattenstaafje.5 x alcoholdoekje.1 x gehoorgangbescherming plug.1 x USB-datakabel.1 x gebruikershandleiding (Engelse taal niet gegarandeerd).1 x opbergdoos.

Opmerking: Controleer uw omgeving voordat u deze gebruikt. Gebruik het product niet in een omgeving waar iemand aan het hardlopen is om hobbels te voorkomen. Dit product wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Eenvoudige verbinding en snelle bediening: download de app in slechts 4 stappen en installeer deze op uw apparaat. Maak verbinding met WiFi in de instellingen van uw telefoon. Open de app en de live video verschijnt op je scherm. U kunt de 1080P oorendoscoop in de houder plaatsen voor eenvoudige inspectie. Sla beelden van de spiegel op.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.